Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 testdagen niet bij Viaplay, wel bij F1 TV Pro

  Nog een week en dan begint het nieuwe Formule 1-seizoen. Niet met een raceweekend, maar eerst met twee testperioden op verschillende circuits.
  Jarco Kriek
  17 february 2022
  comments 8
  Formule 1 testdagen niet bij Viaplay, wel bij F1 TV Pro
  Foto ProShots

  De vernieuwde Formule 1-bolides rijden de eerste officiële testrondjes van 23 tot en met 25 februari op het Circuit de Barcelona-Catalunya in Spanje. De tweede testperiode vindt plaats van 10 tot en met 12 maart op het Bahrain International Circuit in Bahrein. Op hetzelfde circuit vindt een week later de eerste F1-race van 2022 plaats.

   

  Viaplay

  Beide testperioden zijn niet live via de nieuwe streamingdienst Viaplay te volgen. Formule 1-liefhebbers kunnen dagelijks wel een samenvatting inclusief analyses van de eerste testperiode in Spanje kijken via F1 TV Pro. Op dezelfde streamingdienst is de gehele tweede testperiode in Bahrein eveneens live te volgen.

   

  F1 TV Pro

  Het abonnement van F1 TV Pro is met €64,99 per jaar goedkoper dan een Viaplay-abonnement dat zonder korting €167,88 per jaar kost. Wie voor 1 maart een jaarabonnement rechtstreeks bij Viaplay koopt, betaalt 99 euro. Klanten van Ziggo, KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) kunnen rechtstreeks bij hun provider een Viaplay-abonnement kopen. Ook bij deze providers worden introductiekortingen gegeven.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayF1 TV ProFormule 1]

  Reacties

 1. Interview