Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1 testdagen niet bij Viaplay, wel bij F1 TV Pro

  Nog een week en dan begint het nieuwe Formule 1-seizoen. Niet met een raceweekend, maar eerst met twee testperioden op verschillende circuits.
  Jarco Kriek
  17 februari 2022
  comments 8
  Formule 1 testdagen niet bij Viaplay, wel bij F1 TV Pro
  Foto ProShots

  De vernieuwde Formule 1-bolides rijden de eerste officiële testrondjes van 23 tot en met 25 februari op het Circuit de Barcelona-Catalunya in Spanje. De tweede testperiode vindt plaats van 10 tot en met 12 maart op het Bahrain International Circuit in Bahrein. Op hetzelfde circuit vindt een week later de eerste F1-race van 2022 plaats.

   

  Viaplay

  Beide testperioden zijn niet live via de nieuwe streamingdienst Viaplay te volgen. Formule 1-liefhebbers kunnen dagelijks wel een samenvatting inclusief analyses van de eerste testperiode in Spanje kijken via F1 TV Pro. Op dezelfde streamingdienst is de gehele tweede testperiode in Bahrein eveneens live te volgen.

   

  F1 TV Pro

  Het abonnement van F1 TV Pro is met €64,99 per jaar goedkoper dan een Viaplay-abonnement dat zonder korting €167,88 per jaar kost. Wie voor 1 maart een jaarabonnement rechtstreeks bij Viaplay koopt, betaalt 99 euro. Klanten van Ziggo, KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) kunnen rechtstreeks bij hun provider een Viaplay-abonnement kopen. Ook bij deze providers worden introductiekortingen gegeven.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayF1 TV ProFormule 1]

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)