Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1-commentaar Olav Mol ook bij F1 TV PRO?

  Streamingdienst F1 TV PRO voegt komende zomer weer Nederlands commentaar toe. Onduidelijk is wie dit Nederlands commentaar gaat verzorgen.
  Jarco Kriek
  15 maart 2022
  comments 6
  Formule 1-commentaar Olav Mol ook bij F1 TV PRO?
  Foto Getty Images

  Het nieuwe Formule 1-seizoen begint komend weekend met de Grand Prix van Bahrein. Officieel zijn alle GP-weekenden in Nederland live via de streamingdiensten Viaplay" target="_blank">Viaplay en F1 TV Pro te volgen. Wie een Viaplay-abonnement bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta of Caiway koopt, kan de kwalificatie en race bij deze providers ook live via een lineair kanaal kijken.

   

  F1 TV Pro

  De eerste maanden is bij F1 TV PRO nog geen Nederlands commentaar beschikbaar. De voorbijgaande jaren werd het commentaar van Olav Mol gebruikt wat hij maakte voor het live verslag van de Formule 1-uitzendingen van Ziggo Sport. Nu deze uitzendrechten zijn overgegaan van Ziggo Sport naar Viaplay, vervalt tijdelijk het Nederlandse commentaar bij F1 TV PRO. Tot de zomer blijven de taalkeuzes Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees over. In de komende maanden breidt F1 TV PRO naar zes talen uit, waaronder Nederlands.

   

  Onduidelijkheid

  Het nog niet bekend wie het Nederlandse commentaar bij F1 TV PRO gaat verzorgen. Op dit moment zijn twee partijen actief met Nederlands commentaar. Dit zijn Viaplay en Grand Prix Radio waarvoor Olav Mol het commentaar gaat verzorgen. Het is dus niet ondenkbaar dat het stemgeluid van Mol gaat terugkeren bij Formule 1.

  Olav MolF1 TV PROF1TV PROViaplayGrand Prix RadioZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaal

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)