Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Formule 1-liefhebbers moeten Viaplay en F1 TV Pro in de gaten houden

  Voor Formule 1-liefhebbers staan vier van de vijf komende weekenden in het teken van deze sport, die live wordt uitgezonden op Viaplay en F1 TV Pro.
  Jarco Kriek
  30 juni 2022
  comments 0
  Formule 1-liefhebbers moeten Viaplay en F1 TV Pro in de gaten houden
  Foto Getty Images

  De Nederlandse uitzendrechten van Formule 1 zijn sinds dit seizoen in bezit van Viaplay. Ook via de eigen streamingdienst van FOM – de organisator van Formule 1 – F1 TV Pro kan live naar de meest prestigieuze autosportcompetitie van de wereld gekeken worden. In de maand juli staan vier raceweekenden gepland. Daarna volgt een zomerstop van vier weken.

   

  Max Verstappen

  Op dit moment is Max Verstappen met een relatief grote voorsprong leider in het klassement. De Nederlandse coureur kan directe concurrenten Sergio Perez en Charles Leclerc een gevoelige tik geven als hij in de komende vier Europese races goed presteert en enkele races als eerste over de finish rijdt. Hieronder vindt u een overzicht van de races die in juli op de kalender staan. Deze zijn live via de streamingdiensten Viaplay en F1 TV Pro te volgen. Samenvattingen zijn te zien bij Ziggo Sport en NPO (NOS Studio Sport). Ziggo Sport heeft bij elke race uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Formule 1-liefhebbers die het commentaar van Viaplay niet zo waarderen, kunnen naar Olav Mol en Jack Plooij luisteren via online radiozender Grand Prix Radio.

   

  • 01 – 03 juli: Grand Prix Groot-Brittannië
  • 08 – 10 juli: Grand Prix Oostenrijk
  • 22 – 24 juli: Grand Prix Frankrijk
  • 29 – 31 juli: Grand Prix Hongarije
  Formule 1ViaplayViaplay GroupF1 TV ProZiggoZiggo SportVodafoneZiggoMax Verstappen

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview