Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Forse prijsverhoging reclamevrij Disney+ in aantocht

  Wie op de huidige manier Disney+ wil blijven kijken, moet in de toekomst fors extra betalen. Kijken tegen de huidige prijs kan ook, maar dan wel met verplichte reclame.
  Jarco Kriek
  7 november 2022
  comments 4
  Forse prijsverhoging reclamevrij Disney+ in aantocht
  Foto Getty Images

  De aanstaande prijsverhoging blijkt uit de nieuwe prijzen die The Walt Disney Company voor Amerika bekend heeft gemaakt. De nieuwe prijzen en het abonnement met reclame komen vooralsnog niet naar Nederland en België. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd voordat de nieuwe maandprijzen en het reclame-abonnement ook in de lage landen worden geïntroduceerd.

   

  Reclame

  Het nieuwe abonnement met verplichte reclame wordt in Amerika even duur als het reclamevrije abonnement op dit moment is. De prijs van het reclamevrije abonnement wordt fors duurder. Het reclameabonnement van Disney+ krijgt in Amerika een prijs van acht dollar per maand. Het reclamevrije abonnement gaat elf dollar kosten.

   

  Offline kijken

  Bij het goedkoopste abonnement worden reclames getoond, maar er zijn ook andere beperkingen. Zo kan met dit abonnement geen content meer worden gedownload om later offline – dus zonder internetverbinding – te bekijken. Deze mogelijkheid is in Amerika alleen nog bij het duurdere reclamevrije abonnement beschikbaar.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney+OTTonlinestreamingdienstfilmsseriesreclamereclamevrijprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)