Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Forse prijsverhoging reclamevrij Disney+ in aantocht

  Wie op de huidige manier Disney+ wil blijven kijken, moet in de toekomst fors extra betalen. Kijken tegen de huidige prijs kan ook, maar dan wel met verplichte reclame.
  Jarco Kriek
  7 november 2022
  comments 4
  Forse prijsverhoging reclamevrij Disney+ in aantocht
  Foto Getty Images

  De aanstaande prijsverhoging blijkt uit de nieuwe prijzen die The Walt Disney Company voor Amerika bekend heeft gemaakt. De nieuwe prijzen en het abonnement met reclame komen vooralsnog niet naar Nederland en België. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd voordat de nieuwe maandprijzen en het reclame-abonnement ook in de lage landen worden geïntroduceerd.

   

  Reclame

  Het nieuwe abonnement met verplichte reclame wordt in Amerika even duur als het reclamevrije abonnement op dit moment is. De prijs van het reclamevrije abonnement wordt fors duurder. Het reclameabonnement van Disney+ krijgt in Amerika een prijs van acht dollar per maand. Het reclamevrije abonnement gaat elf dollar kosten.

   

  Offline kijken

  Bij het goedkoopste abonnement worden reclames getoond, maar er zijn ook andere beperkingen. Zo kan met dit abonnement geen content meer worden gedownload om later offline – dus zonder internetverbinding – te bekijken. Deze mogelijkheid is in Amerika alleen nog bij het duurdere reclamevrije abonnement beschikbaar.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney+OTTonlinestreamingdienstfilmsseriesreclamereclamevrijprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

  Restaurants at the End of the World
  National Geographic om 17:00 uur
  Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

  TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

  Field Trip with Curtis Stone
  24 Kitchen om 19:30 uur
  Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)