Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Forse prijsverhoging reclamevrij Disney+ in aantocht

  Wie op de huidige manier Disney+ wil blijven kijken, moet in de toekomst fors extra betalen. Kijken tegen de huidige prijs kan ook, maar dan wel met verplichte reclame.
  Jarco Kriek
  7 november 2022
  comments 4
  Forse prijsverhoging reclamevrij Disney+ in aantocht
  Foto Getty Images

  De aanstaande prijsverhoging blijkt uit de nieuwe prijzen die The Walt Disney Company voor Amerika bekend heeft gemaakt. De nieuwe prijzen en het abonnement met reclame komen vooralsnog niet naar Nederland en België. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd voordat de nieuwe maandprijzen en het reclame-abonnement ook in de lage landen worden geïntroduceerd.

   

  Reclame

  Het nieuwe abonnement met verplichte reclame wordt in Amerika even duur als het reclamevrije abonnement op dit moment is. De prijs van het reclamevrije abonnement wordt fors duurder. Het reclameabonnement van Disney+ krijgt in Amerika een prijs van acht dollar per maand. Het reclamevrije abonnement gaat elf dollar kosten.

   

  Offline kijken

  Bij het goedkoopste abonnement worden reclames getoond, maar er zijn ook andere beperkingen. Zo kan met dit abonnement geen content meer worden gedownload om later offline – dus zonder internetverbinding – te bekijken. Deze mogelijkheid is in Amerika alleen nog bij het duurdere reclamevrije abonnement beschikbaar.

  The Walt Disney CompanyDisneyDisney+OTTonlinestreamingdienstfilmsseriesreclamereclamevrijprijsverhogingabonnement

  Reacties