Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Freedom Internet binnenkort via glasvezel Open Dutch Fiber

  Freedom Internet is over enkele weken beschikbaar als dienstenaanbieder via de netwerken van de drie grootste glasvezelexploitanten.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 1
  Freedom Internet binnenkort via glasvezel Open Dutch Fiber
  Foto Getty Images

  Freedom Internet en Open Dutch Fiber (ODF) zijn zo goed als klaar met hun onderhandelingen over de beschikbaarheid van Freedom Internet op de glasvezelnetwerken van ODF. De verwachting is dat Freedom Internet op korte termijn de abonnementsprijzen bekend gaat maken van de diverse diensten die via de ODF glasvezel aangeboden gaan worden. Rond 1 juli zou Freedom Internet daadwerkelijk kunnen beginnen met het leveren van tv en internet. Dit zal waarschijnlijk gefaseerd gebeuren binnen het verzorgingsgebied van ODF.

   

  Andere netwerken

  Freedom Internet is op dit moment als serviceprovider actief op de glasvezelnetwerken van KPN NetwerkNL/Glaspoort en Delta Fiber. Het bedrijf levert internet en telefonie. Daarnaast biedt het tv-diensten die worden geleverd via het IPTV-platform van Canal Digitaal.

  Freedom InternetOpen Dutch FiberODFglasvezeltvtelevisieinternetCanal Digitaalserviceprovider

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)