Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Freedom Internet binnenkort via glasvezel Open Dutch Fiber

  Freedom Internet is over enkele weken beschikbaar als dienstenaanbieder via de netwerken van de drie grootste glasvezelexploitanten.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 1
  Freedom Internet binnenkort via glasvezel Open Dutch Fiber
  Foto Getty Images

  Freedom Internet en Open Dutch Fiber (ODF) zijn zo goed als klaar met hun onderhandelingen over de beschikbaarheid van Freedom Internet op de glasvezelnetwerken van ODF. De verwachting is dat Freedom Internet op korte termijn de abonnementsprijzen bekend gaat maken van de diverse diensten die via de ODF glasvezel aangeboden gaan worden. Rond 1 juli zou Freedom Internet daadwerkelijk kunnen beginnen met het leveren van tv en internet. Dit zal waarschijnlijk gefaseerd gebeuren binnen het verzorgingsgebied van ODF.

   

  Andere netwerken

  Freedom Internet is op dit moment als serviceprovider actief op de glasvezelnetwerken van KPN NetwerkNL/Glaspoort en Delta Fiber. Het bedrijf levert internet en telefonie. Daarnaast biedt het tv-diensten die worden geleverd via het IPTV-platform van Canal Digitaal.

  Freedom InternetOpen Dutch FiberODFglasvezeltvtelevisieinternetCanal Digitaalserviceprovider

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)