Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Frustratie: Big Brother live streams niet zichtbaar voor iedere Videoland-abonnee

  De 2022-editie van Big Brother is begonnen. En direct op de eerste dag zorgt dit voor frustratie onder een deel van de Videoland-abonnees.
  Jarco Kriek
  4 januari 2022
  comments 1
  Frustratie: Big Brother live streams niet zichtbaar voor iedere Videoland-abonnee
  Foto Getty Images

  Big Brother 2022 wordt lineair iedere avond uitgezonden op RTL 5. Daarnaast kunnen de ontwikkelingen in het Big Brother-huis in Duivendrecht 24 uur per dag via twee livestreams worden gevolgd. RTL biedt deze livestreams in Nederland via de eigen streamingdienst Videoland aan. Maar niet iedere Videoland-abonnee kan naar de livestreams kijken. Net als vorig jaar zijn apps voor diverse Smart TV-internettelevisies en andere online apparaten niet geschikt om naar de livestreams van Big Brother te kijken. Dit ongeacht welke abonnementsvorm bij Videoland wordt gekocht. En dit zorgt voor frustratie bij volgers van het realityprogramma.

   

  Op welke apparaten zijn livestreams te zien?

  Bezitters van een Samsungtelevisie vanaf het modeljaar 2017 die gebruikmaken van het Tizen-platform kunnen naar de livestreams van Big Brother kijken. Met alle andere Samsung-modellen kan dit niet. Onderscheid is er ook bij televisies van fabrikant Sony. Alleen modellen die gebruikmaken van Android TV en Google TV ondersteunen de 24/7 livestreams van Big Brother bij gebruik van de Videoland-app. Alle Smart TV-modellen van de fabrikanten Philips, Panasonic en LG waarbij de Videoland-app beschikbaar is, ondersteunen eveneens de livestreams van het realityprogramma. Dit geldt ook voor online mediaspelers die functioneren op het besturingssysteem Android TV OS en de Apple TV HD en 4K mediaspelers. Het kijken via spelconsole Playstation is niet mogelijk. Dit geldt ook voor het streamen van beelden van de Videoland-app van tablet of smartphone naar televisie via Chromecast.

  RTLRTL NederlandRTL 5VideolandBig Brother

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)