Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’

  Nederland is de dans tot nu toe ontsprongen, maar een prijsverhoging van Netflix-abonnementen komt steeds dichterbij.
  Jarco Kriek
  20 augustus 2021
  comments 8
  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’
  Foto Getty Images

  De nieuwste prijsverhoging van Netflix is in Frankrijk een feit en gaat per direct in voor nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen de nieuwe prijs bij de eerstkomende maandrekening gepresenteerd. Het duurste Netflix-abonnement waarbij met vier gelijktijdige streams en in 4K UHD naar films, series en documentaires gekeken kan worden, gaat hierdoor in Frankrijk maar liefst €17,99 per maand kosten. Dit is vier euro per maand duurder dan op dit moment in Nederland het geval is.

   

  Netflix duurder in Nederland?

  Netflix was overigens is Frankrijk al duurder dan in Nederland. Daardoor lijkt het niet de vraag óf Netflix in Nederland duurder gaat worden, maar meer wanneer dit gaat gebeuren. De prijsverhoging van Netflixabonnementen in Frankrijk bedraagt maximaal twee euro per maand. Het instapabonnement met een gelijktijdige stream gaat met een euro in prijs omhoog naar €8,99 per maand. Het standaard abonnement met twee gelijktijdige streams in maximaal HD-kwaliteit gaat met twee euro omhoog naar €13,99 per maand. Het 4K-abonnement met vier gelijktijdige streams gaat eveneens met twee euro in prijs omhoog en gaat €17,99 kosten.

  NetflixOTTstreamingdienstfilmsseriesdocumentairesabonnementprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Brazilië - Zuid Korea

  WK Voetbal: Brazilië - Zuid Korea
  NPO 1 om 19:50 uur
  Het team van Son Heung-min stuntte afgelopen vrijdag door in blessuretijd met 2-1 van Portugal te winnen. Daarmee veroverden de Zuid-Koreanen een plekje bij de laatste 16. Brazilië heeft laten zien ook niet onverslaanbaar te zijn. Zij verloren in de laatste poulewedstrijd van Kameroen. Toch zijn de Goddelijke Kanaries - die hoogstwaarschijnlijk weer over sterspeler Neymar beschikken - vanavond de favoriet.

  TV-TIP Sint & de Leeuw

  Sint & de Leeuw
  NPO 3 om 20:25 uur
  Hoe hij het heeft geregeld is de vraag, maar precies op het gillend drukke hoogtepunt van het heerlijk avondje vindt Sinterklaas tóch weer even de tijd om ook te schuddebuiken met Paul de Leeuw en zijn gasten. Nu maar hopen dat de Goedheiligman in zijn haast niet met zijn knol Ozosnel van een dak glijdt.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)