Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’

  Nederland is de dans tot nu toe ontsprongen, maar een prijsverhoging van Netflix-abonnementen komt steeds dichterbij.
  Jarco Kriek
  20 augustus 2021
  comments 8
  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’
  Foto Getty Images

  De nieuwste prijsverhoging van Netflix is in Frankrijk een feit en gaat per direct in voor nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen de nieuwe prijs bij de eerstkomende maandrekening gepresenteerd. Het duurste Netflix-abonnement waarbij met vier gelijktijdige streams en in 4K UHD naar films, series en documentaires gekeken kan worden, gaat hierdoor in Frankrijk maar liefst €17,99 per maand kosten. Dit is vier euro per maand duurder dan op dit moment in Nederland het geval is.

   

  Netflix duurder in Nederland?

  Netflix was overigens is Frankrijk al duurder dan in Nederland. Daardoor lijkt het niet de vraag óf Netflix in Nederland duurder gaat worden, maar meer wanneer dit gaat gebeuren. De prijsverhoging van Netflixabonnementen in Frankrijk bedraagt maximaal twee euro per maand. Het instapabonnement met een gelijktijdige stream gaat met een euro in prijs omhoog naar €8,99 per maand. Het standaard abonnement met twee gelijktijdige streams in maximaal HD-kwaliteit gaat met twee euro omhoog naar €13,99 per maand. Het 4K-abonnement met vier gelijktijdige streams gaat eveneens met twee euro in prijs omhoog en gaat €17,99 kosten.

  NetflixOTTstreamingdienstfilmsseriesdocumentairesabonnementprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)