Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’

  Nederland is de dans tot nu toe ontsprongen, maar een prijsverhoging van Netflix-abonnementen komt steeds dichterbij.
  Jarco Kriek
  20 august 2021
  comments 8
  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’
  Foto Getty Images

  De nieuwste prijsverhoging van Netflix is in Frankrijk een feit en gaat per direct in voor nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen de nieuwe prijs bij de eerstkomende maandrekening gepresenteerd. Het duurste Netflix-abonnement waarbij met vier gelijktijdige streams en in 4K UHD naar films, series en documentaires gekeken kan worden, gaat hierdoor in Frankrijk maar liefst €17,99 per maand kosten. Dit is vier euro per maand duurder dan op dit moment in Nederland het geval is.

   

  Netflix duurder in Nederland?

  Netflix was overigens is Frankrijk al duurder dan in Nederland. Daardoor lijkt het niet de vraag óf Netflix in Nederland duurder gaat worden, maar meer wanneer dit gaat gebeuren. De prijsverhoging van Netflixabonnementen in Frankrijk bedraagt maximaal twee euro per maand. Het instapabonnement met een gelijktijdige stream gaat met een euro in prijs omhoog naar €8,99 per maand. Het standaard abonnement met twee gelijktijdige streams in maximaal HD-kwaliteit gaat met twee euro omhoog naar €13,99 per maand. Het 4K-abonnement met vier gelijktijdige streams gaat eveneens met twee euro in prijs omhoog en gaat €17,99 kosten.

  NetflixOTTstreamingdienstfilmsseriesdocumentairesabonnementprijsverhoging

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Star Trek Into Darkness

  Star Trek Into Darkness
  om 03:58 uur
  Benedict Cumberbatch deed zijn stinkende best om zijn rol geheim te houden, maar de fans wisten heel goed wie hij speelde.

  TV-TIP Marble mania

  Marble mania
  SBS6 om 12:50 uur
  Nadat de Meilandjes en het VI-trio de knikkers lieten rollen, zijn Roué Verveer, Jandino Asporaat en Jörgen Raymann aan de beurt.

  Interview

  • *

   Daan Schuurmans

   Het verhaal van Nederland

   In deze tiendelige serie neemt Daan Schuurmans de kijker mee langs de hoogte- en dieptepunten van onze geschiedenis.
   Reacties0 reactie(s)