Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’

  Nederland is de dans tot nu toe ontsprongen, maar een prijsverhoging van Netflix-abonnementen komt steeds dichterbij.
  Jarco Kriek
  20 august 2021
  comments 8
  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’
  Foto Getty Images

  De nieuwste prijsverhoging van Netflix is in Frankrijk een feit en gaat per direct in voor nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen de nieuwe prijs bij de eerstkomende maandrekening gepresenteerd. Het duurste Netflix-abonnement waarbij met vier gelijktijdige streams en in 4K UHD naar films, series en documentaires gekeken kan worden, gaat hierdoor in Frankrijk maar liefst €17,99 per maand kosten. Dit is vier euro per maand duurder dan op dit moment in Nederland het geval is.

   

  Netflix duurder in Nederland?

  Netflix was overigens is Frankrijk al duurder dan in Nederland. Daardoor lijkt het niet de vraag óf Netflix in Nederland duurder gaat worden, maar meer wanneer dit gaat gebeuren. De prijsverhoging van Netflixabonnementen in Frankrijk bedraagt maximaal twee euro per maand. Het instapabonnement met een gelijktijdige stream gaat met een euro in prijs omhoog naar €8,99 per maand. Het standaard abonnement met twee gelijktijdige streams in maximaal HD-kwaliteit gaat met twee euro omhoog naar €13,99 per maand. Het 4K-abonnement met vier gelijktijdige streams gaat eveneens met twee euro in prijs omhoog en gaat €17,99 kosten.

  NetflixOTTstreamingdienstfilmsseriesdocumentairesabonnementprijsverhoging

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP Lodewijks groene geluk

  Lodewijks groene geluk
  RTL 4 om 11:30 uur
  In iedere aflevering wordt een project van begin tot eind gevolgd. Dit keer de aanleg van een tuin bij een kinderdagverblijf.

  TV-TIP The Predator

  The Predator
  Veronica om 20:00 uur
  De Predators keren terug naar de aarde en alleen een groepje ex-soldaten en een evolutiebioloog kunnen de aliens tegenhouden.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)