Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’

  Nederland is de dans tot nu toe ontsprongen, maar een prijsverhoging van Netflix-abonnementen komt steeds dichterbij.
  Jarco Kriek
  20 august 2021
  comments 8
  ‘Gaat Netflix-abonnement binnenkort 18 euro kosten?’
  Foto Getty Images

  De nieuwste prijsverhoging van Netflix is in Frankrijk een feit en gaat per direct in voor nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen de nieuwe prijs bij de eerstkomende maandrekening gepresenteerd. Het duurste Netflix-abonnement waarbij met vier gelijktijdige streams en in 4K UHD naar films, series en documentaires gekeken kan worden, gaat hierdoor in Frankrijk maar liefst €17,99 per maand kosten. Dit is vier euro per maand duurder dan op dit moment in Nederland het geval is.

   

  Netflix duurder in Nederland?

  Netflix was overigens is Frankrijk al duurder dan in Nederland. Daardoor lijkt het niet de vraag óf Netflix in Nederland duurder gaat worden, maar meer wanneer dit gaat gebeuren. De prijsverhoging van Netflixabonnementen in Frankrijk bedraagt maximaal twee euro per maand. Het instapabonnement met een gelijktijdige stream gaat met een euro in prijs omhoog naar €8,99 per maand. Het standaard abonnement met twee gelijktijdige streams in maximaal HD-kwaliteit gaat met twee euro omhoog naar €13,99 per maand. Het 4K-abonnement met vier gelijktijdige streams gaat eveneens met twee euro in prijs omhoog en gaat €17,99 kosten.

  NetflixOTTstreamingdienstfilmsseriesdocumentairesabonnementprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP WK-Kwalificatie Voetbal (v): Nederland - Belarus

  WK-Kwalificatie Voetbal (v): Nederland - Belarus
  NPO 1 om 20:24 uur
  Vier dagen na de oefenpot tegen de Britten en een week voor de start van het EK kruist Oranje de degens met de dames van Belarus.

  TV-TIP Zwarte Zwanen

  Zwarte Zwanen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Ook in het achtste deel van Zwarte Zwanen duikt Cees Grimbergen in de wereld van oude sokken, niet behaalde rendementen en indexeringen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)