Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Geen prijsverhoging maar prijsverlaging bij Youfone

    Youfone zet de Nederlandse markt van vaste diensten op scherp. In deze dynamische markt is de concurrentie al hevig. Door de prijsverlaging van Youfone wordt de trend van prijsverhogingen doorbroken.
    Jarco Kriek
    6 februari 2019
    comments 0
    Geen prijsverhoging maar prijsverlaging bij Youfone
    Foto ANP

    De prijsverlaging bij Youfone is opmerkelijk. Enkele maanden geleden voerden de serviceproviders namelijk een prijsverhoging door. Bij abonnementen waarbij Youfone triple play in de vorm van tv, internet en bellen via een vast netwerk levert, gaat de prijs met maar liefst vijf euro per maand omlaag. Bij abonnementsvormen waarbij internet-only of tv in combinatie met internet wordt geleverd, bedraagt de prijsverlaging €2,50 per maand. De prijs van een tv-only abonnement blijft ongewijzigd. Youfone levert vaste diensten via de netwerken van KPN.

     

    Internet-only

    Een internet-only abonnement met een maximaal geleverde snelheid van 50Mbps kost na de prijsverlaging bij Youfone op basis van een tweejarige overeenkomst €28,50 per maand. Als de overeenkomst voor een jaar wordt aangegaan, moet een euro per maand meer betaald worden. Het opwaarderen van de internetsnelheid naar 100Mbps kost eveneens een euro per maand extra. Een abonnement waarbij naast internet ook telefoon wordt geleverd is eveneens een euro per maand duurder dan een internet-only abonnement. Het triple play-abonnement met tv, internet en bellen gaat in de 50Mbps-variant bij een tweejarig contract 39 euro kosten. Bij een contract van een jaar moet een euro per maand meer betaald worden. Dit geldt ook voor het opwaarderen van de internetsnelheid naar 100Mbps.

    Youfonemultiplaytriple playprijsverlagingprijsverhogingtvtelevisieinternetbellentelefoontelefonieZiggoVodafoneZiggoKPNT-MobileCaiwayinternet-only

    Reacties