1. Nieuws

    Geen Ziggo GO in Nederland? Zet VPN uit!

    De wijzigingen die VodafoneZiggo aan het online televisieplatform Ziggo GO heeft doorgevoerd, hebben ook gevolgen voor sommige kijkers in Nederland.
    Peter de Koning
    18 maart 2018
    comments 3
    Geen Ziggo GO in Nederland? Zet VPN uit!
    Foto ANP

    Ziggo heeft het gebruik van VPN-diensten bij de recente aanpassing van Ziggo GO geblokkeerd. Dat geldt niet alleen voor gebruik van Ziggo GO in het buitenland. Ook in Nederland kan met gebruik van een VPN-verbinding met een Nederlandse server en IP-adres niet naar Ziggo GO gekeken worden. Ziggo heeft de wijzigingen naar alle waarschijnlijkheid doorgevoerd om content beter de beschermen en beveiligen.

     

    VPN uit

    Dus ook bij gebruik in Nederland van Ziggo GO dient de VPN-verbinding uit te staan. Het geldt hierbij hoofdzakelijk als de verbinding via een commerciële VPN-dienst verloopt. In sommige gevallen kan het uitzetten van de VPN-verbinding lastig zijn omdat deze standaard in de router is ingesteld. Dit gebeurt in vrijwel alle gevallen als de consument veiliger en meer anoniem van internet gebruik wil maken. Wie zich in een land binnen de Europese Unie begeeft, kan slechts tijdelijk niet naar Ziggo GO kijken. Europese regelgeving verplicht VodafoneZiggo namelijk om binnen enkele weken geoblocking uit te zetten voor landen binnen de Europese Unie.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOVPNblokkadeVPNgeoblockingbeveiligingcontent

    Reacties

  1. TV-TIP North Woods Law

    North Woods Law
    Animal Planet om 17:20 uur
    De boswachters van North Woods Law ruiken elke klem, elke stroper en elke pyromaan ?al van een afstand, maar ze kunnen helaas niet ?alle ellende voorkomen. Van het kadaver van een bever krijgen ze nu pas lucht en dus begint agent Parker een diepgaand onderzoek.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 KAARTEN TRUTH OR DARE

      Een onschuldig spelletje Truth or Dare krijgt een dodelijke afloop wanneer de deelnemers op mysterieuze wijze gestraft worden. Lucy Hale (Pretty Little Liars) en Tyler Posey (Teen Wolf) spelen de hoofdrollen. Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes voor deze thriller weggeven.

    TV-TIP Keuringsdienst van Waarde

    Keuringsdienst van Waarde
    NPO 3 om 20:25 uur
    Bekend van de lokale Chinees: het gelukskoekje. Breek hem open en je vindt een papiertje met een diepzinnige tekst. De Keuringsdienst wil graag weten waar deze koekjes vandaan komen, wie al die wijze teksten schrijft, en hoe ze dat papiertje in het koekje gevouwen krijgen.