Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gekker dan gek: LG brengt 325 inch televisie op de markt

  Ja, wat moet je er eigenlijk mee? Een televisie met een beelddiagonaal van maar liefst 325 inch. In de woning niets, maar het kan in een bedrijfspand nuttig zijn.
  Jarco Kriek
  21 september 2021
  comments 2
  Gekker dan gek: LG brengt 325 inch televisie op de markt

  LG heeft een nieuwe televisielijn aangekondigd onder de naam Extreme Home Cinema. Het kleinste model van 105 inch kan wellicht nog in een enorme huiskamer geplaatst worden. Dit kan van het grootste model van 325 inch niet gezegd worden. Deze tv is wellicht geschikt voor een bedrijfspand, maar zal naar verwachting alleen op beurzen te zien zijn.

   

  Prijskaartje

  LG heeft nog geen prijs van het 325 inch model bekendgemaakt. Wel heeft de televisiefabrikant bekendgemaakt dat alleen de installatie en bijbehorende garantie en ondersteuning dertigduizend dollar gaan kosten.

  LGtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Snel met Miljuschka

  Snel met Miljuschka
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Vertwijfeld staan we in de supermarkt te staren naar schappen vol vergeten groente, kiloknallers en magnetronpannenkoeken. En dit alles omdat we geen idee hebben wat we vanavond op tafel moeten zetten. Om jezelf en de eventuele (klein)kinderschare niet vier keer per week te vermoeien met een slavink, gebakken bint en doperwten, laat Miljusch­ka zien hoe je zonder stress een lekkere maaltijd maakt.

  TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  Interview