Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gerucht: ‘Olav Mol bij Ziggo Sport Formule 1 op zijspoor’, VodafoneZiggo reageert niet waar

  Als de geluiden waar zijn, dan lijkt Olav Mol bij de Formule 1-uitzendingen van Ziggo Sport een minder prominentere rol te krijgen. Dit geldt ook voor Jack Plooij.
  Jarco Kriek
  30 juni 2023
  comments 3
  Gerucht: ‘Olav Mol bij Ziggo Sport Formule 1 op zijspoor’, VodafoneZiggo reageert niet waar
  Foto Getty Images

  GPToday meldde op basis van bronnen rond Ziggo Sport dat het allerminst zeker zou zijn dat Olav Mol en Jack Plooij bij Ziggo Sport bij Formule 1 actief blijven. VodafoneZiggo-woordvoerder Bert Heuts veegt de geruchten in een reactie tegen Totaal TV de vuilnisbak in. “Ziggo Sport is dé sportzender van Nederland, waar we met de beste analisten en presentatoren de beste programma's voor sportliefhebbers maken. Wij zien ernaar uit om deze programma's met Olav Mol en Jack Plooij te blijven maken en herkennen ons niet in het gerucht dat hij zou vertrekken.”

   

  Viaplay

  Deze uitlating van de VodafoneZiggo-woordvoerder zet ook een ander gerucht dat GPToday gelijktijdig meldde in een ander daglicht. Dezelfde bronnen lieten deze in Formule 1 gespecialiseerde internetsite weten dat Viaplay mogelijk volgend seizoen Formule 1 vaarwel zou gaan zeggen. Of dit wel het geval is, moet in de komende weken blijken. VodafoneZiggo doet hierover in ieder geval geen uitspraken.

  ViaplayViaplay GroupZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1uitzendrechtenOlav MolJack Plooij
 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)