Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Gerucht: ‘Olav Mol bij Ziggo Sport Formule 1 op zijspoor’, VodafoneZiggo reageert niet waar

    Als de geluiden waar zijn, dan lijkt Olav Mol bij de Formule 1-uitzendingen van Ziggo Sport een minder prominentere rol te krijgen. Dit geldt ook voor Jack Plooij.
    Jarco Kriek
    30 juni 2023
    comments 3
    Gerucht: ‘Olav Mol bij Ziggo Sport Formule 1 op zijspoor’, VodafoneZiggo reageert niet waar
    Foto Getty Images

    GPToday meldde op basis van bronnen rond Ziggo Sport dat het allerminst zeker zou zijn dat Olav Mol en Jack Plooij bij Ziggo Sport bij Formule 1 actief blijven. VodafoneZiggo-woordvoerder Bert Heuts veegt de geruchten in een reactie tegen Totaal TV de vuilnisbak in. “Ziggo Sport is dé sportzender van Nederland, waar we met de beste analisten en presentatoren de beste programma's voor sportliefhebbers maken. Wij zien ernaar uit om deze programma's met Olav Mol en Jack Plooij te blijven maken en herkennen ons niet in het gerucht dat hij zou vertrekken.”

     

    Viaplay

    Deze uitlating van de VodafoneZiggo-woordvoerder zet ook een ander gerucht dat GPToday gelijktijdig meldde in een ander daglicht. Dezelfde bronnen lieten deze in Formule 1 gespecialiseerde internetsite weten dat Viaplay mogelijk volgend seizoen Formule 1 vaarwel zou gaan zeggen. Of dit wel het geval is, moet in de komende weken blijken. VodafoneZiggo doet hierover in ieder geval geen uitspraken.

    ViaplayViaplay GroupZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1uitzendrechtenOlav MolJack Plooij
  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview