Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Gerucht: ‘Olav Mol bij Ziggo Sport Formule 1 op zijspoor’, VodafoneZiggo reageert niet waar

  Als de geluiden waar zijn, dan lijkt Olav Mol bij de Formule 1-uitzendingen van Ziggo Sport een minder prominentere rol te krijgen. Dit geldt ook voor Jack Plooij.
  Jarco Kriek
  30 juni 2023
  comments 3
  Gerucht: ‘Olav Mol bij Ziggo Sport Formule 1 op zijspoor’, VodafoneZiggo reageert niet waar
  Foto Getty Images

  GPToday meldde op basis van bronnen rond Ziggo Sport dat het allerminst zeker zou zijn dat Olav Mol en Jack Plooij bij Ziggo Sport bij Formule 1 actief blijven. VodafoneZiggo-woordvoerder Bert Heuts veegt de geruchten in een reactie tegen Totaal TV de vuilnisbak in. “Ziggo Sport is dé sportzender van Nederland, waar we met de beste analisten en presentatoren de beste programma's voor sportliefhebbers maken. Wij zien ernaar uit om deze programma's met Olav Mol en Jack Plooij te blijven maken en herkennen ons niet in het gerucht dat hij zou vertrekken.”

   

  Viaplay

  Deze uitlating van de VodafoneZiggo-woordvoerder zet ook een ander gerucht dat GPToday gelijktijdig meldde in een ander daglicht. Dezelfde bronnen lieten deze in Formule 1 gespecialiseerde internetsite weten dat Viaplay mogelijk volgend seizoen Formule 1 vaarwel zou gaan zeggen. Of dit wel het geval is, moet in de komende weken blijken. VodafoneZiggo doet hierover in ieder geval geen uitspraken.

  ViaplayViaplay GroupZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1uitzendrechtenOlav MolJack Plooij
 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview