Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Beter beeld met QD-OLED op de Sony Bravia XR A95K

  Sony heeft dit jaar het topmodel uit de televisielijn uitgerust met een nieuw QD-OLED beeldscherm. We testen de Sony Bravia XR A95K.
  Jorrit van Broekhoven
  18 oktober 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: Beter beeld met QD-OLED op de Sony Bravia XR A95K

  De Sony A95K is de nieuwe premium televisie van de Japanse fabrikant, waarin voor het eerst gebruik gemaakt wordt van QD-OLED. Deze geavanceerde beeldschermtechniek zorgt onder de meeste kijkomstandigheden echt voor een verbluffende beeldkwaliteit. Maar is de A95K ook zijn pittige prijskaartje waard?

   

  Leest de test in Totaal TV 22 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)