Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Beter beeld met QD-OLED op de Sony Bravia XR A95K

  Sony heeft dit jaar het topmodel uit de televisielijn uitgerust met een nieuw QD-OLED beeldscherm. We testen de Sony Bravia XR A95K.
  Jorrit van Broekhoven
  18 oktober 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: Beter beeld met QD-OLED op de Sony Bravia XR A95K

  De Sony A95K is de nieuwe premium televisie van de Japanse fabrikant, waarin voor het eerst gebruik gemaakt wordt van QD-OLED. Deze geavanceerde beeldschermtechniek zorgt onder de meeste kijkomstandigheden echt voor een verbluffende beeldkwaliteit. Maar is de A95K ook zijn pittige prijskaartje waard?

   

  Leest de test in Totaal TV 22 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)