Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: beter internet met Superwifi 2 van KPN

  KPN verbeterde zijn SuperWifi-systeem voor draadloos internet in huis. Hoe bevalt de installatie en het gebruik van het nieuwe SuperWifi 2?
  Jorrit van Broekhoven
  4 oktober 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: beter internet met Superwifi 2 van KPN

  Met een eigen wifiverbeteraar helpt KPN klanten om het draadloze internet thuis sneller en betrouwbaarder te maken. SuperWifi heeft sinds enkele maanden een tweede, verbeterde versie. Met dit SuperWifi 2-systeem gingen we aan de slag voor een uitgebreide test. Lukt het om hiermee de hele woning van probleemloos wifi te voorzien?

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 21 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)