Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Beter tv-geluid met de Xiaomi Soundbar 3.1ch

  Zelfs de duurste platte tv komt met teleurstellend geluid. Een eenvoudige soundbar levert al een hele verbetering en hoeft niet veel te kosten.
  Jorrit van Broekhoven
  9 august 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: Beter tv-geluid met de Xiaomi Soundbar 3.1ch

  De afgelopen twintig jaar is de beeldkwaliteit van televisies met sprongen vooruitgegaan, maar hetzelfde kunnen we van het geluid helaas niet zeggen. In plaats van te investeren in een tv met goed ingebouwd geluid – wat vervolgens eigenlijk altijd teleurstelt – kan de koper het geld beter in een soundbar steken. De Soundbar 3.1ch van Xiaomi die we in deze test onder handen nemen kost minder dan 300 euro en levert een indrukwekkende verbetering ten opzichte van het tv-geluid.

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 17 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview