Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de ABcom Pulse 4K, een ontvanger voor satelliet en meer

  Nieuwe ontvangers zien we niet meer zo vaak op onze testbank, dus zijn we blij met de ABcom Pulse 4K voor satelliet, kabel en ethertelevisie.
  Jorrit van Broekhoven
  24 januari 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de ABcom Pulse 4K, een ontvanger voor satelliet en meer
  ABcom

  Nu steeds meer mensen hun traditionele tv-abonnement inruilen voor online diensten is het ongecodeerde zenderaanbod via satelliet en digitale ether een welkome aanvulling om toch belangrijke nieuws- en sportgebeurtenissen live te kunnen volgen. Een nieuwe 4K-decoder voor gecombineerde ontvangst van satelliet en kabel of digitale ether is sinds kort verkrijgbaar. Totaal TV test hoe interessant deze Pulse 4K van ABcom is.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 3, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview