Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de ABcom Pulse 4K, een ontvanger voor satelliet en meer

  Nieuwe ontvangers zien we niet meer zo vaak op onze testbank, dus zijn we blij met de ABcom Pulse 4K voor satelliet, kabel en ethertelevisie.
  Jorrit van Broekhoven
  24 januari 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de ABcom Pulse 4K, een ontvanger voor satelliet en meer
  ABcom

  Nu steeds meer mensen hun traditionele tv-abonnement inruilen voor online diensten is het ongecodeerde zenderaanbod via satelliet en digitale ether een welkome aanvulling om toch belangrijke nieuws- en sportgebeurtenissen live te kunnen volgen. Een nieuwe 4K-decoder voor gecombineerde ontvangst van satelliet en kabel of digitale ether is sinds kort verkrijgbaar. Totaal TV test hoe interessant deze Pulse 4K van ABcom is.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 3, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)