Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de ABcom Pulse 4K, een ontvanger voor satelliet en meer

  Nieuwe ontvangers zien we niet meer zo vaak op onze testbank, dus zijn we blij met de ABcom Pulse 4K voor satelliet, kabel en ethertelevisie.
  Jorrit van Broekhoven
  24 januari 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de ABcom Pulse 4K, een ontvanger voor satelliet en meer
  ABcom

  Nu steeds meer mensen hun traditionele tv-abonnement inruilen voor online diensten is het ongecodeerde zenderaanbod via satelliet en digitale ether een welkome aanvulling om toch belangrijke nieuws- en sportgebeurtenissen live te kunnen volgen. Een nieuwe 4K-decoder voor gecombineerde ontvangst van satelliet en kabel of digitale ether is sinds kort verkrijgbaar. Totaal TV test hoe interessant deze Pulse 4K van ABcom is.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 3, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)