Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: De Amiko A11 Gold mediaspeler

  De Amiko A11 Gold is een leerzaam apparaat. Al is het maar omdat de mediaspeler het verschil tussen Android en Android TV demonstreert.
  Jorrit van Broekhoven
  17 oktober 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: De Amiko A11 Gold mediaspeler

  Waar ooit de tv-decoder een prominente plek bij de tv innam, staat hier tegenwoordig vaak een online mediaspeler. Decoderfabrikanten sturen de productie van nieuwe apparaten dan ook meer en meer richting de mediaspeler. Zo ook Amiko. De Amiko A11 Gold draait op het Android 11 besturingssysteem. En dat is dan direct de grootste valkuil waarin de koper van deze mediaspeler kan trappen: het gaat namelijk niet om het Android TV 11 platform.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 22 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview