Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Digitenne insteekkaart van KPN

  Zenders kijken op je eigen tv zonder losse ontvanger was ooit een groot voordeel van Digitenne. Na enkele donkere jaren keert die tijd terug.
  Jorrit van Broekhoven
  8 march 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Digitenne insteekkaart van KPN

  De mogelijkheid om te kijken zonder los kastje bij de tv was bij de komst van Digitenne een belangrijk verkoopargument. Met een kleine binnenantenne konden abonnees direct via hun eigen televisie de belangrijkste Nederlandse zenders zien. Dat hield op toen KPN stopte met de ondersteuning van de CI-module, of insteekkaart. Onlangs werd de Digitenne insteekkaart echter opnieuw gelanceerd, en Totaal TV stelde hem direct op de proef. Lees de test in Totaal TV nummer 6, of op onze website.

   

   

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)