Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Digitenne insteekkaart van KPN

  Zenders kijken op je eigen tv zonder losse ontvanger was ooit een groot voordeel van Digitenne. Na enkele donkere jaren keert die tijd terug.
  Jorrit van Broekhoven
  8 march 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Digitenne insteekkaart van KPN

  De mogelijkheid om te kijken zonder los kastje bij de tv was bij de komst van Digitenne een belangrijk verkoopargument. Met een kleine binnenantenne konden abonnees direct via hun eigen televisie de belangrijkste Nederlandse zenders zien. Dat hield op toen KPN stopte met de ondersteuning van de CI-module, of insteekkaart. Onlangs werd de Digitenne insteekkaart echter opnieuw gelanceerd, en Totaal TV stelde hem direct op de proef. Lees de test in Totaal TV nummer 6, of op onze website.

   

   

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview