Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Digitenne insteekkaart van KPN

  Zenders kijken op je eigen tv zonder losse ontvanger was ooit een groot voordeel van Digitenne. Na enkele donkere jaren keert die tijd terug.
  Jorrit van Broekhoven
  8 maart 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Digitenne insteekkaart van KPN

  De mogelijkheid om te kijken zonder los kastje bij de tv was bij de komst van Digitenne een belangrijk verkoopargument. Met een kleine binnenantenne konden abonnees direct via hun eigen televisie de belangrijkste Nederlandse zenders zien. Dat hield op toen KPN stopte met de ondersteuning van de CI-module, of insteekkaart. Onlangs werd de Digitenne insteekkaart echter opnieuw gelanceerd, en Totaal TV stelde hem direct op de proef. Lees de test in Totaal TV nummer 6, of op onze website.

   

   

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)