Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Dune HD Pro Vision 4K Solo mediaspeler

  Voor de film- en serieliefhebber is een betrouwbare mediaspeler een dierbaar bezit. Dat mag wat kosten, zolang je waar voor je geld krijgt.
  Jorrit van Broekhoven
  26 january 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Dune HD Pro Vision 4K Solo mediaspeler

  Mediaspelers zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Veel gebruikers kiezen voor de betaalbare Xiaomi MiBox, de nieuwe Chromecast met Google TV of de wat duurdere Nvidia Shield of Apple TV 4K. De Dune HD Pro Vision 4K Solo is er voor gebruikers die nog hogere eisen stellen. Aan het apparaat hangt een fors prijskaartje, en we onderwerpen de mediaspeler dan ook aan een stevige test. Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 3, of op onze website.

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)