Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Dune HD Pro Vision 4K Solo mediaspeler

  Voor de film- en serieliefhebber is een betrouwbare mediaspeler een dierbaar bezit. Dat mag wat kosten, zolang je waar voor je geld krijgt.
  Jorrit van Broekhoven
  26 january 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Dune HD Pro Vision 4K Solo mediaspeler

  Mediaspelers zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Veel gebruikers kiezen voor de betaalbare Xiaomi MiBox, de nieuwe Chromecast met Google TV of de wat duurdere Nvidia Shield of Apple TV 4K. De Dune HD Pro Vision 4K Solo is er voor gebruikers die nog hogere eisen stellen. Aan het apparaat hangt een fors prijskaartje, en we onderwerpen de mediaspeler dan ook aan een stevige test. Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 3, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview