Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Dune HD Pro Vision 4K Solo mediaspeler

  Voor de film- en serieliefhebber is een betrouwbare mediaspeler een dierbaar bezit. Dat mag wat kosten, zolang je waar voor je geld krijgt.
  Jorrit van Broekhoven
  26 januari 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Dune HD Pro Vision 4K Solo mediaspeler

  Mediaspelers zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Veel gebruikers kiezen voor de betaalbare Xiaomi MiBox, de nieuwe Chromecast met Google TV of de wat duurdere Nvidia Shield of Apple TV 4K. De Dune HD Pro Vision 4K Solo is er voor gebruikers die nog hogere eisen stellen. Aan het apparaat hangt een fors prijskaartje, en we onderwerpen de mediaspeler dan ook aan een stevige test. Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 3, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)