Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de GigaBlue UHD Trio 4K Pro ontvanger

  De vernieuwde GigaBlue UHD Trio 4K Pro is een decoder voor hybride ontvangst. Helaas kleeft er een nadeel aan de ontvanger.
  Jorrit van Broekhoven
  8 augustus 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de GigaBlue UHD Trio 4K Pro ontvanger

  De GigaBlue UHD Trio 4K Pro heeft een DVB-S2X tuner voor satellietontvangst en een multituner voor DVB-C en DVB-T2. Hij komt met een ingebouwde kaartlezer maar helaas zonder Common Interface, en dat gaat deze ontvanger binnenkort parten spelen. In onze test van deze ontvanger leggen we uit waarom dat zo is.

   

  Lees de test in Total TV nummer 17 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview