Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de GigaBlue UHD Trio 4K Pro ontvanger

  De vernieuwde GigaBlue UHD Trio 4K Pro is een decoder voor hybride ontvangst. Helaas kleeft er een nadeel aan de ontvanger.
  Jorrit van Broekhoven
  8 augustus 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de GigaBlue UHD Trio 4K Pro ontvanger

  De GigaBlue UHD Trio 4K Pro heeft een DVB-S2X tuner voor satellietontvangst en een multituner voor DVB-C en DVB-T2. Hij komt met een ingebouwde kaartlezer maar helaas zonder Common Interface, en dat gaat deze ontvanger binnenkort parten spelen. In onze test van deze ontvanger leggen we uit waarom dat zo is.

   

  Lees de test in Total TV nummer 17 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)