Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Google Nest Wifi Pro router

  De Nest Wifi Pro-router van Google belooft meer snelheid, een hogere betrouwbaarheid en komt in een glanzend nieuwe behuizing.
  Jorrit van Broekhoven
  16 mei 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Google Nest Wifi Pro router

  Drie jaar geleden testte Totaal TV al eens de Google Nest Wifi, een mesh-router die met een uitbreidbaar aantal wifi-punten zorgt voor draadloos internet in de hele woning. Dit jaar lanceerde Google de opvolger Nest Wifi Pro, een update die helemaal bij de tijd is dankzij de ondersteuning van nieuwe standaarden als W-Fi 6, Wi-Fi 6E en Matter. We nemen een set Nest Wifi Pro routers op de proef.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 11 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview