Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Google Nest Wifi Pro router

  De Nest Wifi Pro-router van Google belooft meer snelheid, een hogere betrouwbaarheid en komt in een glanzend nieuwe behuizing.
  Jorrit van Broekhoven
  16 mei 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Google Nest Wifi Pro router

  Drie jaar geleden testte Totaal TV al eens de Google Nest Wifi, een mesh-router die met een uitbreidbaar aantal wifi-punten zorgt voor draadloos internet in de hele woning. Dit jaar lanceerde Google de opvolger Nest Wifi Pro, een update die helemaal bij de tijd is dankzij de ondersteuning van nieuwe standaarden als W-Fi 6, Wi-Fi 6E en Matter. We nemen een set Nest Wifi Pro routers op de proef.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 11 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)