Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Homatics Box R 4K Plus Android TV mediaspeler

  In 2023 blijft de kabel- of satellietontvanger wat vaker uit en starten we in plaats daarvan de mediaspeler. Totaal TV probeert een nieuw merk.
  Jorrit van Broekhoven
  6 september 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Homatics Box R 4K Plus Android TV mediaspeler

  Doordat de mediaconsumptie in de meeste landen momenteel snel verschuift van lineair naar online, verleggen fabrikanten hun focus van tv-decoders naar de meer verkochte mediaspelers. Een gevolgd van het grotere aanbod van mediaspelers is de komst van onbekende merknamen op dergelijke apparaten. Onbekend maakt onbemind, maar soms levert het verrassend mooie pareltjes op. In Totaal TV testen we dit keer een Android TV mediaspeler van een nieuw merk.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 19 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview