Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Homatics Box R 4K Plus Android TV mediaspeler

  In 2023 blijft de kabel- of satellietontvanger wat vaker uit en starten we in plaats daarvan de mediaspeler. Totaal TV probeert een nieuw merk.
  Jorrit van Broekhoven
  6 september 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Homatics Box R 4K Plus Android TV mediaspeler

  Doordat de mediaconsumptie in de meeste landen momenteel snel verschuift van lineair naar online, verleggen fabrikanten hun focus van tv-decoders naar de meer verkochte mediaspelers. Een gevolgd van het grotere aanbod van mediaspelers is de komst van onbekende merknamen op dergelijke apparaten. Onbekend maakt onbemind, maar soms levert het verrassend mooie pareltjes op. In Totaal TV testen we dit keer een Android TV mediaspeler van een nieuw merk.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 19 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  TV-TIP De Rijdende Rechter

  De Rijdende Rechter
  NPO 1 om 21:27 uur
  Sinds de gemeente de straat van de 88-jarige mevrouw Groenewold op de schop nam, is het bal in het Zuid-Limburgse Brunssum. Want waar de inrit van de bejaarde dame eerst nog aan een groenstrook grensde, dendert ze met haar autootje nu rechtstreeks het fietspad op. Levensgevaarlijk, ook omdat de hoge heg van de buren haar zicht nog eens extra belemmert. Mocht er ooit een fietser onder haar auto belanden, dan is de gemeente daarvoor verantwoordelijk. Onzin, volgens de lokale wethouder. En is ze destijds ook niet zelf akkoord gegaan met de herinrichting?

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)