Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de hybride zapper HiTube 4K Combo Pro

  De HiTube 4K Combo Pro is een veelzijdig en goedkoop ontvangertje. In Nederland kan hij vooral dienst doen als handige 4K-zapper.
  Jorrit van Broekhoven
  21 september 2021
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de hybride zapper HiTube 4K Combo Pro

  De HiTube 4K Combo Pro is een hybride ontvanger met een multituner die satellietontvangst combineert met televisie via de kabel (DVB-C) of DVB-T (ether). De kaartlezer zal gezien de op handen zijnde wijzigingen bij Canal Digitaal misschien niet lang dienst doen, maar voor nog geen honderd euro blijft de ontvanger een voordelige zapper voor beeldkwaliteiten tot en met 4K. Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 20, of op onze website.

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)