Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Getest in Totaal TV: de imposante Samsung QE65Q8C curved QLED tv

    Ook in de modellenlijn voor 2018 heeft Samsung een aantal tv-toestellen met gebogen scherm. Met de Q8C-serie overtreft de fabrikant zichzelf.
    Jorrit van Broekhoven
    6 november 2018
    comments 0
    Getest in Totaal TV: de imposante Samsung QE65Q8C curved QLED tv

    De afgelopen jaren heeft Samsung met allerhande argumenten geprobeerd de consument warm te laten lopen voor de curved televisie: een tv met gebogen beeldscherm. In de modellenlijn voor 2018 heeft het bedrijf de curved beeldtechniek verbeterd. Een van de nieuwe vlaggenschepen is de Samsung Q8C-serie. Vergelijken we de eerste curved televisies van drie jaar geleden met het nieuwe model QE65Q8C dat we dit keer testen in Totaal TV, dan zien we duidelijke verbeteringen. Lees de test in Totaal TV nummer 23 op op onze website.

    Reacties

  1. TV-TIP Das Boot

    Das Boot
    NPO 2 om 23:11 uur
    Kijkers waren huiverig toen er in 2018 een nieuwe serie verscheen met de titel Das Boot: al helemaal toen de serie als ‘opvolger’ van de Duitse oorlogsfilm uit 1981 werd gepresenteerd. Niet terecht, want hoewel de beklemmende voorganger niet wordt geëvenaard, is de serie wel een volwaardig nieuw verhaal. In het vierde seizoen heeft kapitein Buchner een groot probleem. Er bevindt zich een spion aan boord van zijn duikboot, en dat zorgt er langzaam voor dat de bemanningsleden elkaar naar de keel vliegen.

    Interview