Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Next Mini, Ziggo's supercompacte decoder

  Ziggo levert nieuwe klanten met tv en internet vanaf nu standaard de Next Mini. Tijd voor een aandachtiger blik op deze bruikleendecoder.
  Jorrit van Broekhoven
  1 november 2022
  comments 2
  Getest in Totaal TV: de Next Mini, Ziggo's supercompacte decoder

  De Next Mini is de compacte opvolger van de Mediabox Next en voortaan de standaard bruikleenontvanger voor nieuwe Ziggo-abonnees met tv en internet. Met de Next Mini maakt Ziggo een trendbreuk. Deze tv-decoder maakt namelijk geen gebruik van de DVB-C uitzendnorm. Alle zenders, ook de lineaire, worden via IPTV zichtbaar gemaakt. De Next Mini kan dan ook worden gezien als de eerste grote stap van het kabelbedrijf in de richting van een All-IP netwerk. 

   

  Lees de volledige test in Totaal TV nummer 23, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)