Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Next Mini, Ziggo's supercompacte decoder

  Ziggo levert nieuwe klanten met tv en internet vanaf nu standaard de Next Mini. Tijd voor een aandachtiger blik op deze bruikleendecoder.
  Jorrit van Broekhoven
  1 november 2022
  comments 2
  Getest in Totaal TV: de Next Mini, Ziggo's supercompacte decoder

  De Next Mini is de compacte opvolger van de Mediabox Next en voortaan de standaard bruikleenontvanger voor nieuwe Ziggo-abonnees met tv en internet. Met de Next Mini maakt Ziggo een trendbreuk. Deze tv-decoder maakt namelijk geen gebruik van de DVB-C uitzendnorm. Alle zenders, ook de lineaire, worden via IPTV zichtbaar gemaakt. De Next Mini kan dan ook worden gezien als de eerste grote stap van het kabelbedrijf in de richting van een All-IP netwerk. 

   

  Lees de volledige test in Totaal TV nummer 23, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)