Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Next Mini, Ziggo's supercompacte decoder

  Ziggo levert nieuwe klanten met tv en internet vanaf nu standaard de Next Mini. Tijd voor een aandachtiger blik op deze bruikleendecoder.
  Jorrit van Broekhoven
  1 november 2022
  comments 2
  Getest in Totaal TV: de Next Mini, Ziggo's supercompacte decoder

  De Next Mini is de compacte opvolger van de Mediabox Next en voortaan de standaard bruikleenontvanger voor nieuwe Ziggo-abonnees met tv en internet. Met de Next Mini maakt Ziggo een trendbreuk. Deze tv-decoder maakt namelijk geen gebruik van de DVB-C uitzendnorm. Alle zenders, ook de lineaire, worden via IPTV zichtbaar gemaakt. De Next Mini kan dan ook worden gezien als de eerste grote stap van het kabelbedrijf in de richting van een All-IP netwerk. 

   

  Lees de volledige test in Totaal TV nummer 23, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)