Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de nieuwe Apple TV 4K biedt meer van hetzelfde

  Apple heeft net voor de feestdagen een nieuwe versie uitgebracht van zijn online mediaspeler Apple TV. Is model 2022 echt een verbetering?
  Jorrit van Broekhoven
  14 december 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: de nieuwe Apple TV 4K biedt meer van hetzelfde

  Samen met de duurdere Android TV/Google TV-streamers zoals de Nvidia Shield hoort de Apple TV al een poos tot de beste online mediaspelers op de markt. Maar wat biedt het nieuwe model van 2022 aan vernieuwing? Die vraag beantwoorden we in onze nieuwste test.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 53, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview