Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Nokia QNR43GV215 Smart TV

  Na zijn succesvolle Android TV mediaspelers presenteert Nokia nu een zeer betaalbare 4K QLED Smart TV. Ook met Android TV, natuurlijk.
  Jarco Kriek
  21 februari 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Nokia QNR43GV215 Smart TV

  De QLED Smart TV's van Nokia zijn verkrijgbaar met de beelddiagonalen 43, 50, 55 en 65 inch. Nadat we vorig jaar de Nokia Streaming Box 8000 hadden getest, kreeg de opvolger Streaming Box 8010 dit jaar in de eerste editie van Totaal TV de maximale score van vijf sterren. Nu willen we natuurlijk weten hoe deze Nokia Smart TV presteert.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 5 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)