Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Nokia Streaming Box 8010 voor de echte streamers

  Totaal TV was begin 2021 zeer te spreken over de Android TV mediaspeler van Nokia. Weet zijn opvolger hem te overtreffen?
  Jorrit van Broekhoven
  29 december 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: de Nokia Streaming Box 8010 voor de echte streamers

  Over de Nokia Streaming Box 8000 zijn de meeste gebruikers heel tevreden. Toch zijn er wel wat punten te noemen waarop het apparaat kon worden verbeterd. De vraag is dus wat we in de opvolger Streaming Box 8010 aantreffen, en of de speler daarmee een volwaardig alternatief is voor de absolute hoogvliegers onder de online mediaspelers: de Nvidia Shield TV en de Apple TV 4K. 

   

  Lees de test in de eerste Totaal TV van 2023, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview