Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Nokia Streaming Box 8010 voor de echte streamers

  Totaal TV was begin 2021 zeer te spreken over de Android TV mediaspeler van Nokia. Weet zijn opvolger hem te overtreffen?
  Jorrit van Broekhoven
  29 december 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Nokia Streaming Box 8010 voor de echte streamers

  Over de Nokia Streaming Box 8000 zijn de meeste gebruikers heel tevreden. Toch zijn er wel wat punten te noemen waarop het apparaat kon worden verbeterd. De vraag is dus wat we in de opvolger Streaming Box 8010 aantreffen, en of de speler daarmee een volwaardig alternatief is voor de absolute hoogvliegers onder de online mediaspelers: de Nvidia Shield TV en de Apple TV 4K. 

   

  Lees de test in de eerste Totaal TV van 2023, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)