Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Pinell North voor analoge en digitale radio-ontvangst

  Op zoek naar een radio voor zowel binnen als buiten en zowel analoog als digitaal? Totaal TV plaatst de Pinell North op de testbank.
  Jorrit van Broekhoven
  28 juni 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Pinell North voor analoge en digitale radio-ontvangst

  De Noorse fabrikant Pinell heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de fabricage van radio-ontvangers die DAB+ combineren met FM en internetradio. De nieuwe Pinell North is een van de uitgebreidere modellen van de fabrikant. Dit compacte apparaatje combineert vele manieren van radio en muziekweergave, en klinkt ook nog eens opvallend goed.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 14, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview