Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Selfsat Snipe Platinum vlakschotel

  Selfsat kwam met een nieuwe versie van de Snipe, een automatische vlakschotel voor mobiele satellietontvangst. De toevoeging 'Platinum' is veelbelovend, maar wat is de praktijk?
  Jorrit van Broekhoven
  12 januari 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Selfsat Snipe Platinum vlakschotel

  Wie met de caravan of camper in Nederland blijft, kan kiezen voor Digitenne van KPN. Wellicht een betere keuze is satelliettelevisie van Canal Digitaal. De ontvangst is beter dan bij Digitenne, en een ander groot voordeel is dat satelliettelevisie ook over de grens te ontvangen is. Een automatische vlakschotel heeft dan bepaalde voordelen. In onze test bleek de Selfsat Snipe Platinum relatief eenvoudig te monteren en handig in gebruik. Lees onze test in Totaal TV nummer 2 of op onze website.

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)