Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Selfsat Snipe Platinum vlakschotel

  Selfsat kwam met een nieuwe versie van de Snipe, een automatische vlakschotel voor mobiele satellietontvangst. De toevoeging 'Platinum' is veelbelovend, maar wat is de praktijk?
  Jorrit van Broekhoven
  12 januari 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Selfsat Snipe Platinum vlakschotel

  Wie met de caravan of camper in Nederland blijft, kan kiezen voor Digitenne van KPN. Wellicht een betere keuze is satelliettelevisie van Canal Digitaal. De ontvangst is beter dan bij Digitenne, en een ander groot voordeel is dat satelliettelevisie ook over de grens te ontvangen is. Een automatische vlakschotel heeft dan bepaalde voordelen. In onze test bleek de Selfsat Snipe Platinum relatief eenvoudig te monteren en handig in gebruik. Lees onze test in Totaal TV nummer 2 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview