Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Selfsat Snipe Platinum vlakschotel

  Selfsat kwam met een nieuwe versie van de Snipe, een automatische vlakschotel voor mobiele satellietontvangst. De toevoeging 'Platinum' is veelbelovend, maar wat is de praktijk?
  Jorrit van Broekhoven
  12 januari 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Selfsat Snipe Platinum vlakschotel

  Wie met de caravan of camper in Nederland blijft, kan kiezen voor Digitenne van KPN. Wellicht een betere keuze is satelliettelevisie van Canal Digitaal. De ontvangst is beter dan bij Digitenne, en een ander groot voordeel is dat satelliettelevisie ook over de grens te ontvangen is. Een automatische vlakschotel heeft dan bepaalde voordelen. In onze test bleek de Selfsat Snipe Platinum relatief eenvoudig te monteren en handig in gebruik. Lees onze test in Totaal TV nummer 2 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Freek's wilde wereld

  Freek's wilde wereld
  NPO 3 om 18:11 uur
  Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

  TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)