Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Strong LEAP-S3 mediaspeler

  Strong is een bekend merk in decoderland. Nu satellietontvangst een nichemarkt is geworden, heeft Strong zich op streaming gestort.
  Jorrit van Broekhoven
  6 februari 2024
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Strong LEAP-S3 mediaspeler

  Strong heeft een opvolger voor de LEAP-S1 uitgebracht onder modelnaam LEAP-S3. Wat als eerste opvalt, is de prettige prijs van minder dan 80 euro, vergelijkbaar met de 4K-variant van de Chromecast met Google TV. De Strong LEAP-S3 heeft bovendien diverse extra mogelijkheden die de mediaspeler een aantrekkelijk alternatief kunnen maken.

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 4 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)