Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de superslimme Google Pixel Tablet

  De Android-tablet zat een beetje in het slop. Google blaast er nieuw leven in met de nieuwe Pixel Tablet en zijn slimme oplaaddock.
  Jorrit van Broekhoven
  11 juli 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de superslimme Google Pixel Tablet

  Veel tablets liggen het grootste deel van de tijd ergens niets te doen, wat eigenlijk zonde is van zo'n mooi apparaat. Met de Pixel Tablet doet Google iets heel slims. De tablet wordt geleverd met een dock dat dienst doet als oplader en luidspreker. Dat maakt de tablet een interactief beeldscherm, een smart speaker en tevens het zenuwcentrum van je smart home. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een voortreffelijke tablet die je overal mee naar toe neemt.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 15 of op onze website.

  GooglePixel TabletAndroidoplaaddockTensortabletAndroid 13

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview