Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de supervoordelige Amiko T765 DVB-T2 ontvanger

  Wie op vakantie binnen Nederland naar de NPO wil kijken, heeft met de Amiko T765 voor maar drie tientjes een geschikte ontvanger.
  Jorrit van Broekhoven
  30 mei 2023
  comments 1
  Getest in Totaal TV: de supervoordelige Amiko T765 DVB-T2 ontvanger

  Het vakantieseizoen is weer begonnen. Honderdduizenden Nederlanders gaan er met de camper of caravan op uit om stoom af te blazen. Wie toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws en geen sport of entertainment wil missen, neemt een televisie mee. Het is daarom prettig dat in Nederland de landelijke zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3 en minimaal twee regionale tv-zenders gratis te zien zijn via de ether. Er is dan wel een geschikte ontvanger nodig, een zogeheten DVB-T2 ontvanger. Voor wie een paar weken op vakantie gaat en alleen in deze periode een dergelijke DVB-T2 ontvanger gebruikt, zetten we de Amiko T765 op de testbank. 

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 12 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)