Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de supervoordelige Amiko T765 DVB-T2 ontvanger

  Wie op vakantie binnen Nederland naar de NPO wil kijken, heeft met de Amiko T765 voor maar drie tientjes een geschikte ontvanger.
  Jorrit van Broekhoven
  30 mei 2023
  comments 1
  Getest in Totaal TV: de supervoordelige Amiko T765 DVB-T2 ontvanger

  Het vakantieseizoen is weer begonnen. Honderdduizenden Nederlanders gaan er met de camper of caravan op uit om stoom af te blazen. Wie toch op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws en geen sport of entertainment wil missen, neemt een televisie mee. Het is daarom prettig dat in Nederland de landelijke zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3 en minimaal twee regionale tv-zenders gratis te zien zijn via de ether. Er is dan wel een geschikte ontvanger nodig, een zogeheten DVB-T2 ontvanger. Voor wie een paar weken op vakantie gaat en alleen in deze periode een dergelijke DVB-T2 ontvanger gebruikt, zetten we de Amiko T765 op de testbank. 

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 12 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview