Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de veelzijdige hobby-ontvanger Zgemma H7C

  Voor kijkers die zelf wat aan hun ontvanger willen sleutelen is de Zgemma H7C een interessant apparaat. In een uitgebreide test vertelt Totaal TV waarom.
  Jorrit van Broekhoven
  24 augustus 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de veelzijdige hobby-ontvanger Zgemma H7C

  Voor veel kijkers zijn Linux-decoders uitermate aantrekkelijk. Ze kunnen net wat meer dan andere decoders en dan de bruikleendecoders die door providers worden geleverd. Maar aan dit voordeel zit ook een nadeel: de gebruiker moet zelf wat aan deze decoders durven 'sleutelen'. De Zgemma H7C is hiervoor uitermate geschikt, en de prijs van rond de 180 euro is voor een ontvanger met deze mogelijkheden zeker gunstig.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 18 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview