Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de veelzijdige hobby-ontvanger Zgemma H7C

  Voor kijkers die zelf wat aan hun ontvanger willen sleutelen is de Zgemma H7C een interessant apparaat. In een uitgebreide test vertelt Totaal TV waarom.
  Jorrit van Broekhoven
  24 augustus 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de veelzijdige hobby-ontvanger Zgemma H7C

  Voor veel kijkers zijn Linux-decoders uitermate aantrekkelijk. Ze kunnen net wat meer dan andere decoders en dan de bruikleendecoders die door providers worden geleverd. Maar aan dit voordeel zit ook een nadeel: de gebruiker moet zelf wat aan deze decoders durven 'sleutelen'. De Zgemma H7C is hiervoor uitermate geschikt, en de prijs van rond de 180 euro is voor een ontvanger met deze mogelijkheden zeker gunstig.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 18 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)