Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: De VU+ Duo 4K SE in combinatie met CI+

  Door de groeiende populariteit van CI+ modules is het een goed moment om opnieuw te kijken naar de mogelijkheden van de VU+ Duo 4K SE.
  Jorrit van Broekhoven
  26 juli 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: De VU+ Duo 4K SE in combinatie met CI+

  Totaal TV testte de VU+ Duo 4K bijna twee jaar geleden bij de marktintroductie. Distributeur Astrasat zorgde er destijds voor dat we dit vlaggenschip als eerste onder handen konden nemen. Waarom dan nu opnieuw dit apparaat op de testbank? Omdat de tv-markt is in Nederland dusdanig is veranderd dat een test met een andere insteek in onze ogen interessant is. Aanleiding is het grote aantal vragen dat we op de redactie ontvangen over het gebruik van deze ontvanger in combinatie met CI+ modules.

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 16, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

  Restaurants at the End of the World
  National Geographic om 17:00 uur
  Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

  TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

  Field Trip with Curtis Stone
  24 Kitchen om 19:30 uur
  Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)