Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: De VU+ Duo 4K SE in combinatie met CI+

  Door de groeiende populariteit van CI+ modules is het een goed moment om opnieuw te kijken naar de mogelijkheden van de VU+ Duo 4K SE.
  Jorrit van Broekhoven
  26 juli 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: De VU+ Duo 4K SE in combinatie met CI+

  Totaal TV testte de VU+ Duo 4K bijna twee jaar geleden bij de marktintroductie. Distributeur Astrasat zorgde er destijds voor dat we dit vlaggenschip als eerste onder handen konden nemen. Waarom dan nu opnieuw dit apparaat op de testbank? Omdat de tv-markt is in Nederland dusdanig is veranderd dat een test met een andere insteek in onze ogen interessant is. Aanleiding is het grote aantal vragen dat we op de redactie ontvangen over het gebruik van deze ontvanger in combinatie met CI+ modules.

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 16, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Stavanger

  Schaatsen: World Cup Stavanger
  NPO 1 om 14:20 uur
  Je zou haar zo zonder helm bijkans niet herkennen, maar Marijke Groenewoud schaatst haar rondjes niet alleen maar op de achtervolging en massastart. De Hallumse reed tijdens het World Cup kwalificatietoernooi op de 1.500 meter zelfs naar het goud, nog voor topfavoriet Antoinette Rijpma-de Jong. Tijdens de aftrap van het World Cup-seizoen in het Japanse Obihiro bleef een nieuwe krachtmeting uit: de ploeg van Jillert Anema bleef thuis. In het Noorse Stavanger is Groenewoud wél weer van de partij.

  TV-TIP The Last Boy Scout

  The Last Boy Scout
  Paramount Network om 20:00 uur
  Privédetective Joe Hallenbeck (Bruce Willis) zit aan de grond. Dus komt het goed uit dat ex-footballspeler Jimmy Dix (Damon Wayans) hem inhuurt om zijn vriendin Cory (Halle Berry) te beschermen. Cory heeft belastende informatie over de eigenaar van Jimmy's oude club. Als ze vermoord wordt besluiten Joe en Jimmy haar dood te wreken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)