Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: De VU+ Duo 4K SE in combinatie met CI+

  Door de groeiende populariteit van CI+ modules is het een goed moment om opnieuw te kijken naar de mogelijkheden van de VU+ Duo 4K SE.
  Jorrit van Broekhoven
  26 july 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: De VU+ Duo 4K SE in combinatie met CI+

  Totaal TV testte de VU+ Duo 4K bijna twee jaar geleden bij de marktintroductie. Distributeur Astrasat zorgde er destijds voor dat we dit vlaggenschip als eerste onder handen konden nemen. Waarom dan nu opnieuw dit apparaat op de testbank? Omdat de tv-markt is in Nederland dusdanig is veranderd dat een test met een andere insteek in onze ogen interessant is. Aanleiding is het grote aantal vragen dat we op de redactie ontvangen over het gebruik van deze ontvanger in combinatie met CI+ modules.

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 16, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)