Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de VU+ YAY GO PRO mediaspeler met Android TV

  Tv-kijken verschuift van lineair naar online. Bij Totaal TV zien we daarom minder nieuwe decoders en meer mediaspelers, zoals de YAY GO PRO.
  Jorrit van Broekhoven
  18 november 2021
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de VU+ YAY GO PRO mediaspeler met Android TV

  Het Koreaanse Marusys brengt al enige jaren met succes tv-decoders op de markt onder de merknaam VU+. De fabrikant betreedt nu ook de markt van online mediaspelers met de YAY GO-reeks. In Totaal TV nummer 24 testen we het topmodel uit deze modellijn, namelijk de YAY GO PRO. Het is een Android TV mediaspeler met extra mogelijkheden die interessant zijn voor bezitters van een VU+ tv-decoder. Maar ook zonder zo'n decoder staat deze mediaspeler zijn mannetje. Lees de test in Totaal TV nummer 24 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview