Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de VU+ YAY GO PRO mediaspeler met Android TV

  Tv-kijken verschuift van lineair naar online. Bij Totaal TV zien we daarom minder nieuwe decoders en meer mediaspelers, zoals de YAY GO PRO.
  Jorrit van Broekhoven
  18 november 2021
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de VU+ YAY GO PRO mediaspeler met Android TV

  Het Koreaanse Marusys brengt al enige jaren met succes tv-decoders op de markt onder de merknaam VU+. De fabrikant betreedt nu ook de markt van online mediaspelers met de YAY GO-reeks. In Totaal TV nummer 24 testen we het topmodel uit deze modellijn, namelijk de YAY GO PRO. Het is een Android TV mediaspeler met extra mogelijkheden die interessant zijn voor bezitters van een VU+ tv-decoder. Maar ook zonder zo'n decoder staat deze mediaspeler zijn mannetje. Lees de test in Totaal TV nummer 24 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview