Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Xiaomi Mi TV P1, betaalbaar met alles aan boord

  Mag het ietsje minder? Omdat niet iedereen op zoek is naar een zo groot mogelijke tv, plaatsen we een 43 inch model van Xiaomi op de testbank.
  Jorrit van Broekhoven
  20 september 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: de Xiaomi Mi TV P1, betaalbaar met alles aan boord

  Wanneer we in Totaal TV een televisie testen gaat het meestal om een nieuw topmodel met een indrukwekkend beeldformaat, voorzien van de meest geavanceerde technieken die de fabrikant te bieden heeft. Soms is zo'n dure stroomslurper echter niet waar de consument naar op zoek is. In de slaapkamer, gamekamer of studentenkamer komt een tv met een meer bescheiden formaat vaak beter tot zijn recht, en zo'n nieuwe tv hoeft ook geen kapitaal te kosten. Deze week testen we de Xiaomi Mi TV P1, een 43 inch 4K lcd-tv die aan functionaliteit niets te wensen overlaat.

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 20, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)