Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Xiaomi Mi TV P1, betaalbaar met alles aan boord

  Mag het ietsje minder? Omdat niet iedereen op zoek is naar een zo groot mogelijke tv, plaatsen we een 43 inch model van Xiaomi op de testbank.
  Jorrit van Broekhoven
  20 september 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Xiaomi Mi TV P1, betaalbaar met alles aan boord

  Wanneer we in Totaal TV een televisie testen gaat het meestal om een nieuw topmodel met een indrukwekkend beeldformaat, voorzien van de meest geavanceerde technieken die de fabrikant te bieden heeft. Soms is zo'n dure stroomslurper echter niet waar de consument naar op zoek is. In de slaapkamer, gamekamer of studentenkamer komt een tv met een meer bescheiden formaat vaak beter tot zijn recht, en zo'n nieuwe tv hoeft ook geen kapitaal te kosten. Deze week testen we de Xiaomi Mi TV P1, een 43 inch 4K lcd-tv die aan functionaliteit niets te wensen overlaat.

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 20, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  Interview