Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler met Android TV

  Het Chinese Xiaomi verraste ons al vaker met prima producten voor een zeer vriendelijke prijs. Onlangs verscheen de nieuwe Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler.
  Jorrit van Broekhoven
  21 april 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler met Android TV

  Eerder testten we al eens de HD-variant van de Xiaomi TV Stick, waar we goed over te spreken waren. Deze nieuwe 4K-uitvoering voegt daar natuurlijk de mogelijkheid aan toe om video af te spelen in Ultra HD, ofwel met een resolutie van 3840 bij 2160 beeldpunten. Inwendig heeft de stick een snellere processor en op het scherm valt vooral de aanwezigheid van HDR op. De Xiaomi TV Stick 4K ondersteunt naast HDR10 ook Dolby Vision, de HDR-variant die door de streamingdiensten het meest wordt gebruikt. Een zeer welkome aanvulling dus, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Lees de test in Totaal TV nummer 9 of op onze website.

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)