Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler met Android TV

  Het Chinese Xiaomi verraste ons al vaker met prima producten voor een zeer vriendelijke prijs. Onlangs verscheen de nieuwe Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler.
  Jorrit van Broekhoven
  21 april 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler met Android TV

  Eerder testten we al eens de HD-variant van de Xiaomi TV Stick, waar we goed over te spreken waren. Deze nieuwe 4K-uitvoering voegt daar natuurlijk de mogelijkheid aan toe om video af te spelen in Ultra HD, ofwel met een resolutie van 3840 bij 2160 beeldpunten. Inwendig heeft de stick een snellere processor en op het scherm valt vooral de aanwezigheid van HDR op. De Xiaomi TV Stick 4K ondersteunt naast HDR10 ook Dolby Vision, de HDR-variant die door de streamingdiensten het meest wordt gebruikt. Een zeer welkome aanvulling dus, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Lees de test in Totaal TV nummer 9 of op onze website.

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)