Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler met Android TV

  Het Chinese Xiaomi verraste ons al vaker met prima producten voor een zeer vriendelijke prijs. Onlangs verscheen de nieuwe Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler.
  Jorrit van Broekhoven
  21 april 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler met Android TV

  Eerder testten we al eens de HD-variant van de Xiaomi TV Stick, waar we goed over te spreken waren. Deze nieuwe 4K-uitvoering voegt daar natuurlijk de mogelijkheid aan toe om video af te spelen in Ultra HD, ofwel met een resolutie van 3840 bij 2160 beeldpunten. Inwendig heeft de stick een snellere processor en op het scherm valt vooral de aanwezigheid van HDR op. De Xiaomi TV Stick 4K ondersteunt naast HDR10 ook Dolby Vision, de HDR-variant die door de streamingdiensten het meest wordt gebruikt. Een zeer welkome aanvulling dus, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Lees de test in Totaal TV nummer 9 of op onze website.

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview