Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: de Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler met Android TV

  Het Chinese Xiaomi verraste ons al vaker met prima producten voor een zeer vriendelijke prijs. Onlangs verscheen de nieuwe Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler.
  Jorrit van Broekhoven
  21 april 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: de Xiaomi TV Stick 4K mediaspeler met Android TV

  Eerder testten we al eens de HD-variant van de Xiaomi TV Stick, waar we goed over te spreken waren. Deze nieuwe 4K-uitvoering voegt daar natuurlijk de mogelijkheid aan toe om video af te spelen in Ultra HD, ofwel met een resolutie van 3840 bij 2160 beeldpunten. Inwendig heeft de stick een snellere processor en op het scherm valt vooral de aanwezigheid van HDR op. De Xiaomi TV Stick 4K ondersteunt naast HDR10 ook Dolby Vision, de HDR-variant die door de streamingdiensten het meest wordt gebruikt. Een zeer welkome aanvulling dus, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Lees de test in Totaal TV nummer 9 of op onze website.

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)