Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: het 360 graden geluid van de Sony HT-A7000 soundbar

  Bij zijn homecinemasystemen zet Sony dit jaar in op de 360 graden geluidservaring. Totaal TV test het vlaggenschip onder de soundbars.
  Jorrit van Broekhoven
  23 februari 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: het 360 graden geluid van de Sony HT-A7000 soundbar

  Op zijn homecinemasystemen introduceert Sony dit jaar de zogenoemde 360 Reality Audio geluidservaring. Ook bij de HT-A7000, het nieuwe topmodel binnen het soundbar-assortiment, hoort dit tot de mogelijkheden. Totaal TV testte de soundbar los en met de aanvullende draadloze achterspeakers en subwoofer. Het geluid is indrukwekkend, maar het prijskaartje ook. Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 5, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)