Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: het 360 graden geluid van de Sony HT-A7000 soundbar

  Bij zijn homecinemasystemen zet Sony dit jaar in op de 360 graden geluidservaring. Totaal TV test het vlaggenschip onder de soundbars.
  Jorrit van Broekhoven
  23 february 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: het 360 graden geluid van de Sony HT-A7000 soundbar

  Op zijn homecinemasystemen introduceert Sony dit jaar de zogenoemde 360 Reality Audio geluidservaring. Ook bij de HT-A7000, het nieuwe topmodel binnen het soundbar-assortiment, hoort dit tot de mogelijkheden. Totaal TV testte de soundbar los en met de aanvullende draadloze achterspeakers en subwoofer. Het geluid is indrukwekkend, maar het prijskaartje ook. Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 5, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview