Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: kabelkiller en videorecorder NLZIET

  NLZIET is stilletjes gegroeid naar 200.000 abonnees. Na recente verbeteringen wierp Totaal TV een tweede blik op de streamingdienst.
  Jorrit van Broekhoven
  5 april 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: kabelkiller en videorecorder NLZIET

  Onlangs had NLZIET een flinke technische hik, maar afgezien daarvan is de streamingdienst goed bezig. Meer dan tweehonderdduizend abonnees kijken de belangrijkste Nederlandse zenders en hun eerder uitgezonden programma's al via NLZIET, vaak nadat ze hun abonnement bij de traditionele tv-aanbieder hebben opgezegd. Na enkele jaren met duidelijke verbeteringen in het aanbod nam Totaal TV de dienst opnieuw onder de loep, met de vraag: waar staat NLZIET nu echt? Lees de test in Totaal TV nummer 8, of op onze website.

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview