Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: kabelkiller en videorecorder NLZIET

  NLZIET is stilletjes gegroeid naar 200.000 abonnees. Na recente verbeteringen wierp Totaal TV een tweede blik op de streamingdienst.
  Jorrit van Broekhoven
  5 april 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: kabelkiller en videorecorder NLZIET

  Onlangs had NLZIET een flinke technische hik, maar afgezien daarvan is de streamingdienst goed bezig. Meer dan tweehonderdduizend abonnees kijken de belangrijkste Nederlandse zenders en hun eerder uitgezonden programma's al via NLZIET, vaak nadat ze hun abonnement bij de traditionele tv-aanbieder hebben opgezegd. Na enkele jaren met duidelijke verbeteringen in het aanbod nam Totaal TV de dienst opnieuw onder de loep, met de vraag: waar staat NLZIET nu echt? Lees de test in Totaal TV nummer 8, of op onze website.

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)