Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: kabelkiller en videorecorder NLZIET

  NLZIET is stilletjes gegroeid naar 200.000 abonnees. Na recente verbeteringen wierp Totaal TV een tweede blik op de streamingdienst.
  Jorrit van Broekhoven
  5 april 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: kabelkiller en videorecorder NLZIET

  Onlangs had NLZIET een flinke technische hik, maar afgezien daarvan is de streamingdienst goed bezig. Meer dan tweehonderdduizend abonnees kijken de belangrijkste Nederlandse zenders en hun eerder uitgezonden programma's al via NLZIET, vaak nadat ze hun abonnement bij de traditionele tv-aanbieder hebben opgezegd. Na enkele jaren met duidelijke verbeteringen in het aanbod nam Totaal TV de dienst opnieuw onder de loep, met de vraag: waar staat NLZIET nu echt? Lees de test in Totaal TV nummer 8, of op onze website.

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview