Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: kabelkiller en videorecorder NLZIET

  NLZIET is stilletjes gegroeid naar 200.000 abonnees. Na recente verbeteringen wierp Totaal TV een tweede blik op de streamingdienst.
  Jorrit van Broekhoven
  5 april 2022
  comments 1
  Getest in Totaal TV: kabelkiller en videorecorder NLZIET

  Onlangs had NLZIET een flinke technische hik, maar afgezien daarvan is de streamingdienst goed bezig. Meer dan tweehonderdduizend abonnees kijken de belangrijkste Nederlandse zenders en hun eerder uitgezonden programma's al via NLZIET, vaak nadat ze hun abonnement bij de traditionele tv-aanbieder hebben opgezegd. Na enkele jaren met duidelijke verbeteringen in het aanbod nam Totaal TV de dienst opnieuw onder de loep, met de vraag: waar staat NLZIET nu echt? Lees de test in Totaal TV nummer 8, of op onze website.

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)