Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: makkelijk draadloos internet met de Ziggo SmartWifi Pods

  In het hele huis betrouwbaar wifi krijgen is nogal een uitdaging. Ziggo maakt het makkelijker met de SmartWifi Pods, en in Totaal TV 23 nemen we die uitvoerig onder de loep.
  Jorrit van Broekhoven
  4 november 2021
  comments 0
  Getest in Totaal TV: makkelijk draadloos internet met de Ziggo SmartWifi Pods

  Nu het thuiswerken weer voor veel mensen de praktijk wordt, is het belangrijk om thuis in elke kamer een goede internetverbinding te hebben. Omdat meestal niet overal een internetaansluiting met een draad beschikbaar is, speelt draadloos wifi-internet een belangrijke rol. Ziggo bracht de SmartWifi Pods op de markt. In combinatie met de witte Connect Box internetmodem kunnen een of meerdere Pods worden gebruikt om een draadloos huisnetwerk op te zetten dat werkt met de mesh-techniek. Lees de test in Totaal TV nummer 23 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview