Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: makkelijk draadloos internet met de Ziggo SmartWifi Pods

  In het hele huis betrouwbaar wifi krijgen is nogal een uitdaging. Ziggo maakt het makkelijker met de SmartWifi Pods, en in Totaal TV 23 nemen we die uitvoerig onder de loep.
  Jorrit van Broekhoven
  4 november 2021
  comments 0
  Getest in Totaal TV: makkelijk draadloos internet met de Ziggo SmartWifi Pods

  Nu het thuiswerken weer voor veel mensen de praktijk wordt, is het belangrijk om thuis in elke kamer een goede internetverbinding te hebben. Omdat meestal niet overal een internetaansluiting met een draad beschikbaar is, speelt draadloos wifi-internet een belangrijke rol. Ziggo bracht de SmartWifi Pods op de markt. In combinatie met de witte Connect Box internetmodem kunnen een of meerdere Pods worden gebruikt om een draadloos huisnetwerk op te zetten dat werkt met de mesh-techniek. Lees de test in Totaal TV nummer 23 of op onze website.

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)