Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: makkelijk draadloos internet met de Ziggo SmartWifi Pods

  In het hele huis betrouwbaar wifi krijgen is nogal een uitdaging. Ziggo maakt het makkelijker met de SmartWifi Pods, en in Totaal TV 23 nemen we die uitvoerig onder de loep.
  Jorrit van Broekhoven
  4 november 2021
  comments 0
  Getest in Totaal TV: makkelijk draadloos internet met de Ziggo SmartWifi Pods

  Nu het thuiswerken weer voor veel mensen de praktijk wordt, is het belangrijk om thuis in elke kamer een goede internetverbinding te hebben. Omdat meestal niet overal een internetaansluiting met een draad beschikbaar is, speelt draadloos wifi-internet een belangrijke rol. Ziggo bracht de SmartWifi Pods op de markt. In combinatie met de witte Connect Box internetmodem kunnen een of meerdere Pods worden gebruikt om een draadloos huisnetwerk op te zetten dat werkt met de mesh-techniek. Lees de test in Totaal TV nummer 23 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview