Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: makkelijk draadloos internet met de Ziggo SmartWifi Pods

  In het hele huis betrouwbaar wifi krijgen is nogal een uitdaging. Ziggo maakt het makkelijker met de SmartWifi Pods, en in Totaal TV 23 nemen we die uitvoerig onder de loep.
  Jorrit van Broekhoven
  4 november 2021
  comments 0
  Getest in Totaal TV: makkelijk draadloos internet met de Ziggo SmartWifi Pods

  Nu het thuiswerken weer voor veel mensen de praktijk wordt, is het belangrijk om thuis in elke kamer een goede internetverbinding te hebben. Omdat meestal niet overal een internetaansluiting met een draad beschikbaar is, speelt draadloos wifi-internet een belangrijke rol. Ziggo bracht de SmartWifi Pods op de markt. In combinatie met de witte Connect Box internetmodem kunnen een of meerdere Pods worden gebruikt om een draadloos huisnetwerk op te zetten dat werkt met de mesh-techniek. Lees de test in Totaal TV nummer 23 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)