Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: MGM+, een mooie toevoeging voor Prime Video

  Het streamingaanbod voor Nederland is weer gegroeid. Kijkers met Prime Video kunnen zich abonneren op het extra 'channel' MGM+.
  Jorrit van Broekhoven
  19 april 2023
  comments 5
  Getest in Totaal TV: MGM+, een mooie toevoeging voor Prime Video

  Een echt nieuwe zelfstandige streamingdienst is MGM+ eigenlijk niet. Om de films en series van MGM+ te kunnen zien moet de kijker altijd eerst een abonnement op Prime Video afsluiten. Pas daarna kan er ook een abonnement op het MGM+ Channel worden genomen. Wordt dat dan geen dure grap? Dat valt mee. Prime Video is met een prijs van €2,99 per maand de goedkoopste internationale streamingdienst die in Nederland verkrijgbaar is. Daar kan nu voor €3,99 per maand MGM+ aan worden toegevoegd.

   

  Lees onze test in Totaal TV nummer 9 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)