Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: MGM+, een mooie toevoeging voor Prime Video

  Het streamingaanbod voor Nederland is weer gegroeid. Kijkers met Prime Video kunnen zich abonneren op het extra 'channel' MGM+.
  Jorrit van Broekhoven
  19 april 2023
  comments 5
  Getest in Totaal TV: MGM+, een mooie toevoeging voor Prime Video

  Een echt nieuwe zelfstandige streamingdienst is MGM+ eigenlijk niet. Om de films en series van MGM+ te kunnen zien moet de kijker altijd eerst een abonnement op Prime Video afsluiten. Pas daarna kan er ook een abonnement op het MGM+ Channel worden genomen. Wordt dat dan geen dure grap? Dat valt mee. Prime Video is met een prijs van €2,99 per maand de goedkoopste internationale streamingdienst die in Nederland verkrijgbaar is. Daar kan nu voor €3,99 per maand MGM+ aan worden toegevoegd.

   

  Lees onze test in Totaal TV nummer 9 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview