Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: muziek uit de Hama DR200BT

  Totaal TV had al vaak een DAB+ radio op de testbank, maar nog nooit een model van Hama. De DR200BT is tevens een bluetoothspeaker.
  Jorrit van Broekhoven
  1 november 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: muziek uit de Hama DR200BT

  Hama bestaat al honderd jaar, maar is relatief nieuw op de radiomarkt. Veel mensen kennen de merknaam van de dia's, fotohoekjes en andere accessoires die met fotografie te maken hebben. Hama heeft echter een veel breder assortiment, met kabels, tv-muurbeugels, draagbare speakers en ook een lijn met DAB+ radio's. De DR200BT valt binnen het aanbod op, omdat het tevens een bluetoothspeaker is.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 23 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview