Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Over de grens met NLZIET

  De streamingdienst NLZIET is een steeds interessanter alternatief voor Nederlanders die hun traditionele tv-abonnement willen inwisselen voor online tv-kijken.
  Jorrit van Broekhoven
  29 november 2022
  comments 3
  Getest in Totaal TV: Over de grens met NLZIET

  Het aanbod van NLZIET is onlangs uitgebreid met een buitenlands zenderpakket. Ook heeft de dienst het afgelopen jaar een metamorfose ondergaan. Hoog tijd voor een nieuwe test dus. NLZIET is het goedkoopste alternatief voor Nederlanders die hebben besloten om alleen nog online tv te kijken. NLZIET levert de meest bekeken Nederlandse zenders en beperkt zich niet tot live tv-kijken.

   

  Lees onze test in Totaal TV nummer 25 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview