Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Over de grens met NLZIET

  De streamingdienst NLZIET is een steeds interessanter alternatief voor Nederlanders die hun traditionele tv-abonnement willen inwisselen voor online tv-kijken.
  Jorrit van Broekhoven
  29 november 2022
  comments 3
  Getest in Totaal TV: Over de grens met NLZIET

  Het aanbod van NLZIET is onlangs uitgebreid met een buitenlands zenderpakket. Ook heeft de dienst het afgelopen jaar een metamorfose ondergaan. Hoog tijd voor een nieuwe test dus. NLZIET is het goedkoopste alternatief voor Nederlanders die hebben besloten om alleen nog online tv te kijken. NLZIET levert de meest bekeken Nederlandse zenders en beperkt zich niet tot live tv-kijken.

   

  Lees onze test in Totaal TV nummer 25 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)