Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Over de grens met NLZIET

  De streamingdienst NLZIET is een steeds interessanter alternatief voor Nederlanders die hun traditionele tv-abonnement willen inwisselen voor online tv-kijken.
  Jorrit van Broekhoven
  29 november 2022
  comments 3
  Getest in Totaal TV: Over de grens met NLZIET

  Het aanbod van NLZIET is onlangs uitgebreid met een buitenlands zenderpakket. Ook heeft de dienst het afgelopen jaar een metamorfose ondergaan. Hoog tijd voor een nieuwe test dus. NLZIET is het goedkoopste alternatief voor Nederlanders die hebben besloten om alleen nog online tv te kijken. NLZIET levert de meest bekeken Nederlandse zenders en beperkt zich niet tot live tv-kijken.

   

  Lees onze test in Totaal TV nummer 25 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)