Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: SkyShowtime, een streamingdienst met groeipotentie

  Een week lang heeft Totaal TV uitvoerig getest met het nieuwe SkyShowtime. Ook nu blijkt weer dat het begin vaak het moeilijkst is.
  Jorrit van Broekhoven
  16 november 2022
  comments 2
  Getest in Totaal TV: SkyShowtime, een streamingdienst met groeipotentie

  Streamingdienst SkyShowtime is sinds 25 oktober in Nederland verkrijgbaar. De streamingdienst is een joint-venture van de grote Amerikaanse mediabedrijven Comcast en Paramount. SkyShowtime geeft vroege instappers een levenslange korting van vijftig procent op de actuele maandprijs. Dit aanbod loopt tot 6 december. Wie vóór deze datum een abonnement afsluit, kan voor €3,49 per maand alle films en series kijken.

   

  Lees de volledige test in de nieuwe Totaal TV nummer 24, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)