Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: SkyShowtime, een streamingdienst met groeipotentie

  Een week lang heeft Totaal TV uitvoerig getest met het nieuwe SkyShowtime. Ook nu blijkt weer dat het begin vaak het moeilijkst is.
  Jorrit van Broekhoven
  16 november 2022
  comments 2
  Getest in Totaal TV: SkyShowtime, een streamingdienst met groeipotentie

  Streamingdienst SkyShowtime is sinds 25 oktober in Nederland verkrijgbaar. De streamingdienst is een joint-venture van de grote Amerikaanse mediabedrijven Comcast en Paramount. SkyShowtime geeft vroege instappers een levenslange korting van vijftig procent op de actuele maandprijs. Dit aanbod loopt tot 6 december. Wie vóór deze datum een abonnement afsluit, kan voor €3,49 per maand alle films en series kijken.

   

  Lees de volledige test in de nieuwe Totaal TV nummer 24, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)