Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Sony HT-A3000 geluidssysteem

  Bij een mooi beeld hoort een mooi geluid. Totaal TV wil weten of het HT-A3000 geluidssysteem van Sony voor een bioscoopgevoel kan zorgen.
  Jorrit van Broekhoven
  8 maart 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: Sony HT-A3000 geluidssysteem

   

  Veel gebruikers vinden het geluid dat een moderne platte televisie weergeeft wat matig. De aanschaf van een soundbar is in dat geval de makkelijkste en voordeligste manier om de geluidskwaliteit naar het niveau van beeldkwaliteit te tillen. Sony levert soundbars in diverse prijsklassen. In deze test zetten we de Sony HT-A3000 in de schijnwerper. Dit is de goedkoopste telg uit de HT-A serie, die verder bestaat uit de uitgebreidere en dus duurdere modellen 5000 en 7000. Niet dat de HT-A3000 voor een habbekrats te koop is: de adviesprijs bedraagt nog altijd 799 euro.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 6 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview