Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Sony HT-A3000 geluidssysteem

  Bij een mooi beeld hoort een mooi geluid. Totaal TV wil weten of het HT-A3000 geluidssysteem van Sony voor een bioscoopgevoel kan zorgen.
  Jorrit van Broekhoven
  8 maart 2023
  comments 0
  Getest in Totaal TV: Sony HT-A3000 geluidssysteem

   

  Veel gebruikers vinden het geluid dat een moderne platte televisie weergeeft wat matig. De aanschaf van een soundbar is in dat geval de makkelijkste en voordeligste manier om de geluidskwaliteit naar het niveau van beeldkwaliteit te tillen. Sony levert soundbars in diverse prijsklassen. In deze test zetten we de Sony HT-A3000 in de schijnwerper. Dit is de goedkoopste telg uit de HT-A serie, die verder bestaat uit de uitgebreidere en dus duurdere modellen 5000 en 7000. Niet dat de HT-A3000 voor een habbekrats te koop is: de adviesprijs bedraagt nog altijd 799 euro.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 6 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)