Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Sony HT-S400, een instapmodel soundbar

  De geluidssystemen van Sony bevinden zich meestal in het duurdere segment. Dit keer testen we in Totaal TV een betaalbare soundbar.
  Jorrit van Broekhoven
  6 september 2022
  comments 2
  Getest in Totaal TV: Sony HT-S400, een instapmodel soundbar

  Wie goed zoekt kan het nieuwe instapmodel soundbar van Sony al vinden voor onder de tweehonderd euro. Krijg je voor dat bedrag waar voor je geld? De HT-S400 staat in Totaal TV nummer 19 op onze testbank. Binnen zijn prijsklasse blijkt de HT-S400 echt een hoogvlieger te zijn, die het tegenvallende geluid van een televisie flink kan verbeteren.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 19 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)