Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Sony HT-S400, een instapmodel soundbar

  De geluidssystemen van Sony bevinden zich meestal in het duurdere segment. Dit keer testen we in Totaal TV een betaalbare soundbar.
  Jorrit van Broekhoven
  6 september 2022
  comments 2
  Getest in Totaal TV: Sony HT-S400, een instapmodel soundbar

  Wie goed zoekt kan het nieuwe instapmodel soundbar van Sony al vinden voor onder de tweehonderd euro. Krijg je voor dat bedrag waar voor je geld? De HT-S400 staat in Totaal TV nummer 19 op onze testbank. Binnen zijn prijsklasse blijkt de HT-S400 echt een hoogvlieger te zijn, die het tegenvallende geluid van een televisie flink kan verbeteren.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 19 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview