Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Strong SRT 420 Android TV mediaspeler met DVB-T2

  Mediaspelers hebben een prominente plaats in veel huishoudens. Ontvangerfabrikanten verleggen hierdoor hun focus. Zo ook Strong.
  Jorrit van Broekhoven
  13 juni 2023
  comments 1
  Getest in Totaal TV: Strong SRT 420 Android TV mediaspeler met DVB-T2

  Over onze ervaringen met Android TV 11 schreven we in Totaal TV al vaker, maar dit keer hebben we een bijzonder exemplaar. De Strong STR 420 beschikt als een van de weinige mediaspelers over een ingebouwde DVB-T2 tuner. Dat maakt hem geschikt voor alle streamingdiensten, maar ook voor ontvangst van ongecodeerde terrestrische tv in binnen- en buitenland.

   

  Lees de test in Totaal TV nummer 13 of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)