Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Getest in Totaal TV: veel satelliet voor weinig met de Edision OS mini 4K

    Het Griekse Edision levert decoders en toebehoren voor tv-ontvangst, maar is in Nederland nog niet erg bekend. Verdient het merk een kans?
    Jorrit van Broekhoven
    1 juli 2020
    comments 0
    Getest in Totaal TV: veel satelliet voor weinig met de Edision OS mini 4K

    De Edision OS mini 4K is een compacte ontvanger voor satellietzenders. Dankzij het open source besturingssysteem Linux Enigma2 zijn er veel extra mogelijkheden. Niet alleen SD, HD, 4K UHD, maar ook in Multistream uitgezonden tv-zenders kunnen ontvangen en bekeken worden. Bij het zoeken van zenders worden de fastscan zenderlijsten van Canal Digitaal en TV Vlaanderen ondersteund, en ook blindscan is mogelijk. In Totaal TV testten we deze en alle andere mogelijkheden van deze betaalbare satellietontvanger. Lees de test in Totaal TV nummer 14 of op onze website.

    Reacties

  1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

    The Secret: Dare to Dream
    RTL 8 om 20:25 uur
    Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

    TV-TIP Portretten van Krabbé

    Portretten van Krabbé
    NPO 2 om 20:30 uur
    Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

    Interview

    • *

      Margreet Beetsma

      Editie NL

      Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
      Reacties0 reactie(s)