Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Viaplay en HBO Max

  Deze maand kreeg Nederland niet één maar twee nieuwe streamingdiensten. Natuurlijk hebben we ze in Totaal TV beide op de proef gesteld. Lees hier onze complimenten en wensen.
  Jorrit van Broekhoven
  23 march 2022
  comments 6
  Getest in Totaal TV: Viaplay en HBO Max

  Een week na de start van Viaplay kreeg Nederland er begin maart nóg een streamingdienst bij: het Amerikaanse HBO Max. De twee diensten mikken met een gevarieerd aanbod op heel verschillende doelgroepen. Totaal TV maakte met beide een proefrit. We vonden veel moois om te kijken, maar bij Viaplay is er nog werk aan de winkel, en ook bij HBO Max hebben we nog een paar wensen. Lees over Viaplay en HBO Max in Totaal TV nummer 7, of bekijk de tests van Viaplay en HBO Max op onze website.

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)