Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Viaplay en HBO Max

  Deze maand kreeg Nederland niet één maar twee nieuwe streamingdiensten. Natuurlijk hebben we ze in Totaal TV beide op de proef gesteld. Lees hier onze complimenten en wensen.
  Jorrit van Broekhoven
  23 maart 2022
  comments 6
  Getest in Totaal TV: Viaplay en HBO Max

  Een week na de start van Viaplay" target="_blank">Viaplay kreeg Nederland er begin maart nóg een streamingdienst bij: het Amerikaanse HBO Max. De twee diensten mikken met een gevarieerd aanbod op heel verschillende doelgroepen. Totaal TV maakte met beide een proefrit. We vonden veel moois om te kijken, maar bij Viaplay is er nog werk aan de winkel, en ook bij HBO Max hebben we nog een paar wensen. Lees over Viaplay en HBO Max in Totaal TV nummer 7, of bekijk de tests van Viaplay en HBO Max op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)