Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Viaplay en HBO Max

  Deze maand kreeg Nederland niet één maar twee nieuwe streamingdiensten. Natuurlijk hebben we ze in Totaal TV beide op de proef gesteld. Lees hier onze complimenten en wensen.
  Jorrit van Broekhoven
  23 march 2022
  comments 6
  Getest in Totaal TV: Viaplay en HBO Max

  Een week na de start van Viaplay kreeg Nederland er begin maart nóg een streamingdienst bij: het Amerikaanse HBO Max. De twee diensten mikken met een gevarieerd aanbod op heel verschillende doelgroepen. Totaal TV maakte met beide een proefrit. We vonden veel moois om te kijken, maar bij Viaplay is er nog werk aan de winkel, en ook bij HBO Max hebben we nog een paar wensen. Lees over Viaplay en HBO Max in Totaal TV nummer 7, of bekijk de tests van Viaplay en HBO Max op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview