Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: Viaplay en HBO Max

  Deze maand kreeg Nederland niet één maar twee nieuwe streamingdiensten. Natuurlijk hebben we ze in Totaal TV beide op de proef gesteld. Lees hier onze complimenten en wensen.
  Jorrit van Broekhoven
  23 maart 2022
  comments 6
  Getest in Totaal TV: Viaplay en HBO Max

  Een week na de start van Viaplay kreeg Nederland er begin maart nóg een streamingdienst bij: het Amerikaanse HBO Max. De twee diensten mikken met een gevarieerd aanbod op heel verschillende doelgroepen. Totaal TV maakte met beide een proefrit. We vonden veel moois om te kijken, maar bij Viaplay is er nog werk aan de winkel, en ook bij HBO Max hebben we nog een paar wensen. Lees over Viaplay en HBO Max in Totaal TV nummer 7, of bekijk de tests van Viaplay en HBO Max op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)