Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: XORO HRM 8761 CI+ ontvanger voor Digitenne

  Veel Digitenne-abonnees mopperen over de decoder van KPN. Als alternatief testen we de KPN-insteekmodule in een XORO-decoder.
  Jorrit van Broekhoven
  15 juni 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: XORO HRM 8761 CI+ ontvanger voor Digitenne

  Nu KPN het mogelijk heeft gemaakt om Digitenne te kijken met andere ontvangers dan de eigen bruikleendecoder, begint voor veel abonnees de zon weer te schijnen. Met een zelf gekochte decoder en de Digitenne-insteekkaart van KPN wordt het weer mogelijk om uitzendingen op te nemen. Ook is de ontvangst vaak beter. We plaatsten de XORO HRM 8761 CI+ op onze testbank.

   

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 13, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview