Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: XORO HRM 8761 CI+ ontvanger voor Digitenne

  Veel Digitenne-abonnees mopperen over de decoder van KPN. Als alternatief testen we de KPN-insteekmodule in een XORO-decoder.
  Jorrit van Broekhoven
  15 juni 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: XORO HRM 8761 CI+ ontvanger voor Digitenne

  Nu KPN het mogelijk heeft gemaakt om Digitenne te kijken met andere ontvangers dan de eigen bruikleendecoder, begint voor veel abonnees de zon weer te schijnen. Met een zelf gekochte decoder en de Digitenne-insteekkaart van KPN wordt het weer mogelijk om uitzendingen op te nemen. Ook is de ontvangst vaak beter. We plaatsten de XORO HRM 8761 CI+ op onze testbank.

   

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 13, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  TV-TIP Opal Hunters: Red Dirt Road Trip

  Opal Hunters: Red Dirt Road Trip
  Discovery Channel om 21:30 uur
  James ‘JC’ Curuana is erachter gekomen dat je opaal niet zomaar even uit de grond zeeft. Om het vak echt te leren én er ook van te kunnen leven, roept hij de hulp in van de ervaren opaaldelver Rod Manning die hem geduren­de drie maanden aan een extreme spoedcursus onderwerpt. Het brengt de twee naar de verste uithoeken van de verlaten outback en zelfs naar het regenwoud van Tasmanië. Weten ze het kostbare goedje daar met hun explosieven uit de grond te knallen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)