Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Getest in Totaal TV: XORO HRM 8761 CI+ ontvanger voor Digitenne

  Veel Digitenne-abonnees mopperen over de decoder van KPN. Als alternatief testen we de KPN-insteekmodule in een XORO-decoder.
  Jorrit van Broekhoven
  15 june 2022
  comments 0
  Getest in Totaal TV: XORO HRM 8761 CI+ ontvanger voor Digitenne

  Nu KPN het mogelijk heeft gemaakt om Digitenne te kijken met andere ontvangers dan de eigen bruikleendecoder, begint voor veel abonnees de zon weer te schijnen. Met een zelf gekochte decoder en de Digitenne-insteekkaart van KPN wordt het weer mogelijk om uitzendingen op te nemen. Ook is de ontvangst vaak beter. We plaatsten de XORO HRM 8761 CI+ op onze testbank.

   

   

  Lees de test in de nieuwe Totaal TV nummer 13, of op onze website.

  Reacties

 1. TV-TIP NOS 30 jaar Bijlmervliegramp

  NOS 30 jaar Bijlmervliegramp
  NPO 2 om 17:00 uur
  Vandaag wordt de Bijlmerramp herdacht. Dertig jaar geleden stortte een vliegtuig neer op twee flats in de Bijlmermeer, waarbij 43 mensen om het leven kwamen. Tijdens een ceremonie worden hun namen genoemd, daarna volgt een minuut stilte en wordt een krans gelegd bij de herdenkingsplaats voorde slachtoffers. Mark Visser presenteert het verslag van deze bijeenkomst en praat met gasten over de impact van deze verschrikkelijke ramp.

  TV-TIP The Clovehitch Killer

  The Clovehitch Killer
  RTL 8 om 20:25 uur
  Tiener Tyler en zijn vader Don zijn gerespecteerde inwoners van een rustig dorp in Kentucky. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie de dader is. Als Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto's vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop.

  Interview